Inför BIF-Kisa/Rimforsa

Så va det äntligen dags för match igen!
Idag möter Borensbergs damerna Kisa/Rimforsa borta på Åsundavallen (i Rimforsa). 17:00 är det avspark och jag börjar för omväxlings skull inlägget med en uppmaning till er trogna supportrar där ute:
BE THERE OR BE SQUARE!!!
Bloggen vet redan om att det kommer bli manfall bland våra trogna supportrar, Anders (seasword d.ä) Sjösvärd kommer inte att kunna medverka. Detta meddelade han redan i onsdags och han var mycket ångerfull över detta. Bloggens redaktörer blev självklart besvikna och lite oroliga för hur den splittrade supportergruppen kommer att klara detta, men kom sedan fram till att har man jour så har man. Med tanke på avståndet mellan Borensberg och Rimforsa blir det knapert med tid att hinna om larmet skulle gå, även om det finns tillgång till snabba fordon. Dumt att chansa helt enkelt! Tyvärr sänds inte matchen på TV ikväll, det är tydligen nån annan match som tar upp sändningstiden. Nog om detta!
Trogna supportar i regnet
Ikväll är comebackernas match, bloggen kan nämligen avslöja att köttaren och vinnaren av ströis 2012 (?!) kommer att vara med i kväll! Vi pratar såklart om VIRRE som har återvänt efter en lång tids uppehåll! I torsdags efter träningen räknade Rogga in 18-19 spelklara och beslutet att låta Hermansson, Emma och Virre träna en vecka till innan de är spelklarar togs. Men allt kan hända och tydligen har vi fått flera återbud vilket gjort att Virre nu är med! Tråkigt med många återbud men samtidigt spännande att få se ny-gamla talanger på plan! Vilka som lämnat återbud och varför är oklart. Frågan som uppkommer är om vi även kommer att få se Hermansson och Emma ikväll?? Det visar sig på samlingen!
Kanske är dags att säga några ord om motståndarna nu. Bloggen har som vanligt gjort noggrann research men återigen finns det dåligt med info och skvaller. Vi kan konstatera att BIF-damerna slår de flesta andra lag i serien med hästlängder när det kommer till kontinuerlig uppdatering om matcher, resultat, spelare och framförallt skvaller och onödigt vetande. Tydligen har Kisa slagits ihop med Rimforsa. Varför denna kombo blivit av vet vi inte, men av erfarenhet från tidigare säsonger så har i alla fall Kisa alltid haft väldigt bra lag. Det bästa sättet att få reda på hur det gått för laget är nog att kolla på årets säsong. I tabellen ligger de på fjärde plats, alltså precis efter oss med nio poäng mot våra 13. Senast smiskade dom upp Lotorp som förlorade med 0-4 och matchen innan det fick Östria/lambohov stryk med 1-3. Enligt en källa som spelar i ett av motståndarlagen så var dom riktigt bra, hårda och spelskickliga. Låter lite som en beskrivning av oss (när vi vill). Känns verkligen som det kommer bli en jämn och tuff match ikväll, men det är kul! Nu har vi dessutom med köttar-Virre i truppen, känns tryggt.
På tal om ingenting hade damerna lagfest i torsdags! Bloggen vill rikta ett stort tack för en väl planerad och genomförd fest, det hade framförallt Anna SS, Carro och Melander styrt riktigt bra! Känns som vi alla kom varandra lite närmre vilket stärker laget ännu mer! Grattis även till SS som fyllde hela 20 ÅR igår! Welcome to tantsidan.
Nu en uppmaning till alla som spelar ikväll:
Ikväll har vi möjligheten att verkligen visa vad vi går för! Efter förlusten hemma mot Mantorp i söndags borde alla vara riktigt revanschsugna, det suger att förlora och det fick vi känna på då! Detta är inget som ska upprepas! Ha torsdagens avslutningsövning i baktanken och ta Tommys ord efteråt på allvar: missar man öppet mål, skjuter bollen 510 meter över eller försöker ta en höjdboll på ett omöjligt sätt med fel fot måste man tänka efter. Det kan hända alla, huvudsaken är att man försöker göra på ett annat sätt nästa gång. Då sitter bollen och det är det vi behöver! Vi skapar massor med chanser, ikväll ska bollen in också!
Bloggen har tjatat och tjatat om att det ofta är svårt att utse en ströis, vilket vi måste bli bättre på. Ikväll måste alla lägga in en högre växel eftersom en ströisvinnare är med i truppen igen! Nu ger vi Virre en match!
Exempel på en köttning som gett resultat ;)
Med det sagt, ladda med vatten, ät pasta och undvik solen, snart är det match och vi ska komma dit mer taggade än nånsin!!
//Sjösvärd
#1 / / Melander:

Snyggt inlägg Sjösvärd och snygga bilder, chansar på att Sjösvärd d.ä. har ett finger med i spelet där?
Känner på mig att det ikväll kommer bli en tuff men bra match! Kom igen nu tjejer!