Ledbergs kapten ger sin syn på matchen

Dan Borén utsåg sjukgymnaststudenten och lagkaptenen Joel Denisson till Ledbergs bäste spelare. Bloggen var därför inte sen att ta sig ett snack med Denisson.
Vad hade ni snackat om innan matchen, hur skulle ni slå oss?
- Vi skulle spela vårt spel, vanliga klyschan... Tyvärr satte planen lite käppar i hjulet för oss då det var väldigt svårt att trilla boll...
Hur tyckte du att det gick för dig personligen?
- Tycker inte jag gjorde någon kanoninsats direkt. Samtliga i Ledberg presterade nog lite under sin kapacitet tycker jag. Jag tycker det var svårt att komma in i matchen då det blev väldigt mycket löpning i "tomme" och inte något strukturerat spel.
Vad tyckte du om Borensberg?
- Tycker det är kul att Borensberg försöker spela en rolig fotboll. Ganska snabbt, bollduktigt lag som vill spela. En duktig forward (Calle) som fungerar både som target och djupledslöpare, han var ett hot för oss.
Borenberg har hållt nollan i fyra raka matcher, tur eller skicklighet?
- Fyra matcher tyder väl på att det inte är en slump. Sen hjälper det säkert till att tre av lagen är de tre som ligger sist i serien, Västra harg, Västerlösa och Ödeshög.
Den stora frågan - Vilka var närmast segern enligt dig?
- Tycker oavgjort är ganska talande för matchen. Anser nog att vi hade fler "rena" målchanser, men Borensberg mer spel mot vårt mål sett över hela matchen.. så rättvist
Vi tackar Joel för pratstunden och han passar även på att önska oss lycka till, vi säger desamma!
/David

Dan levererar

  • SS och Croné överraskar bloggen
    Enligt den säkra källan facebook har nu Borensbergs fotbollspar Anna-Albin förlovat sig. Bloggen gratulerar och önskar lycka till! David lovar att ta med intervjukameran för att förhöra sig om både det ena o andra.

Ingen har vunnit vare sig publiktävlingen eller spelargissningen. Nya tävlingar kommer.

Legendförslag mottages!
Bloggen avser att göra en legendserie med några av BIFs levande eller döda legender. Det kan vara spelare, ledare, vattenbärare, maskots, supporters, medlemmar, vaktmästare etc etc. Beskriv ditt förslag, motivera varför denne har legendstatus. Kommentera eller maila danbo202@student.liu.se


Retro-David


Retro


Björn får massage efter träningen

/Dan

Ströis och skvaller

Självklart bänkade supporterklubben våra söta rumpor på Bif-läktaren någon timme under måndagskvällen. Jag antar att alla är riktigt taggade på spelarfest på onsdag för herrarna lirade minst lika bra fotboll som vi damer presterade under söndagskvällen.
Vår vanliga lista, noterat från läktarplats kommer här:
  • Om herrarna skulle ha en ströis hade vi utsett ytterbacken Alsteryd. Matchens tackling stod han för
  • Den återkommande röda kepsen hade blivit svart
  • Domaren glömde kortleken hemma och pipan låg djupt nere i fickan
  • Bollkallarnas fokus låg inte riktigt till fotbollsmatchen utan snarare typ vad som helst annat. Fast hellre det än inga alls (blink, blink)
Damlagets traditionella utmärkelser:
Söndagens ströis går utan tvekan till den brud som var ett hårsmån från att få en rak höger efter slutsignalen på Vifolkavallen. Otroligt underhållande och du hade fan fått en femma om du nitat henne. (he he)
SEASWORD! Grattis!!
/Jenna
Bloggen slår rekord igen!
För andra gången på en vecka slår bloggen rekord i antalet läsare. Redaktionen tackar för uppmärksamheten!