Den viktigaste matchen närmar sig...

Äntligen börjar man skymta datumen när matcherna drar igång igen. Det är inte allt för långt kvar nu och det börjar bli dags för alla att pallra sig upp till träningarna för att samla laget. Ni som säger att ni inte kan komma på tisdagar får nu en glad överraskning. Tommy sa nämligen igår på träningen att torsdagsträningarna kommer komma tillbaka i nästa vecka! YES!
 
Men innan seriematcherna och torsdagsträningarna drar igång har vi en tisdagsträning kvar, och det kommer inte bli vilken tisdagsträning som helst. Det kommer bli Roggas big moment. När han själv kommer kunna trixa runt på planen och finta bort alla motspelare (och medspelare). Det är nämligen dags för den viktigaste matchen av de alla, föräldramatchen. 
 
Vad vet vi om motståndarna? Inte allt för mycket då Tommy och Roger inte ville avslöja vilka som ska vara med (antagligen så hade de bara inte tänkt så långt ännu). Men jag lyckades snappa upp att den skotträdda Tommy antagligen skulle ta platsen i mål, vilket innebär massor med skott från vår sida! Om vi ska ta en titt på fjolårets match så hade föräldrarna ett ohyggligt tryck framåt men lite mindre koll på vad som hände där bak. Taktik? Jag vet inte, men det verkade fungera så frågan är om de använder sig av samma strategi i år igen. Men vi kan nog säga som så att motståndarna vet mer om oss och vårt spel än vad vi vet om deras..
 
Efter matchen och vår vinst bjussas det på lite förtäring och allmänt häng.
Här gluffsar Fredrik i sig efter fjolårets match
 
Så nu gäller det att både ni supportrar visar vad ni går för och drar er upp till A-planen klockan 17.00 (matchstart 17.30) den 29/7 och att vi spelare visar att vi verkligen kan krossa ALLT motstånd med vår magnifika taktik och underbara bollkänsla.
 
Nu gäller det mer än någonsin: 
BE THERE OR BE SQUARE, 
YOPO
 
/Melander

Vi har ett resultat...

Hallå där! Nu är vi tillbaka efter ett x antal timmar framför tv:n för att se på alla VM-matcher
I senaste inlägget så bjöd vi på en liten förhandstitt om hur det såg ut i VM-tipset och kära läsare, vi har ett resultat. 
Nu ska vi även avslöja att det inte är jag eller någon annan utav damerna som ska ta åt sig äran för tipset utan det är min far, Melander d.ä. som har kämpat med att få allting att gå ihop och få fram ett resultat. Tack så hemskt mycket!
okej resultatet. Det har varit många som har varit uppe och snokat i toppen men i slutet kan vi nu se en klar vinnare på hela 12 rätt d.v.s. med endast 3 fel. Andraplatsen har varit lite oklar under hela VM men i slutspurten var det en person som drog ifrån och fick 10 rätt och kammade därmed hem andra platsen. Tredjeplatsen däremot. Där var det tätt. 3 stycken ligger på samma poäng. Vad gör vi nu? Jo vi hade en utslagsfråga om hur många mål som skulle göras under alla matcherna på tipset. Överlag var det många som hade sattsat ganska få mål där men våra kandidater till tredjeplatsen var inte allt för långt ifrån den slutgiltiga siffran, 49. Med endast 2 mål för lite så kunde nu även tredjeplatsen delas ut. 
 
1:a med 12 rätt blir Cecilia Nilsson 
Grattis! Du är nu lite mer än 800 kronor rikare!
2:a med 10 rätt blir Daniel Söderqvist
Grattis! 
3:a med 9 rätt och med endast 2 mål för lite blir Göran Martinsson
Grattis!
 
Annat som kan nämnas om tipset:
  • Det var endast 1 person som hade lyckats pricka in exakt 49 mål
  • Det lägsta antal mål som någon satt var 21 st och det högsta 55 st.
  • Den första matchen (Brasilien/Kroatien) hade nästan alla prickat in ett rätt, endast 6 personer tippade fel
  • Den andra matchen (Spanien/Holland) hade nästan alla prickat in ett fel, endast 5 personer tippade rätt
 Nu hoppas jag att sommarvädret som besökte oss igår stannar ett tag till, njut medans det varar! 
 
/Melander