Den viktigaste matchen närmar sig...

Äntligen börjar man skymta datumen när matcherna drar igång igen. Det är inte allt för långt kvar nu och det börjar bli dags för alla att pallra sig upp till träningarna för att samla laget. Ni som säger att ni inte kan komma på tisdagar får nu en glad överraskning. Tommy sa nämligen igår på träningen att torsdagsträningarna kommer komma tillbaka i nästa vecka! YES!
 
Men innan seriematcherna och torsdagsträningarna drar igång har vi en tisdagsträning kvar, och det kommer inte bli vilken tisdagsträning som helst. Det kommer bli Roggas big moment. När han själv kommer kunna trixa runt på planen och finta bort alla motspelare (och medspelare). Det är nämligen dags för den viktigaste matchen av de alla, föräldramatchen. 
 
Vad vet vi om motståndarna? Inte allt för mycket då Tommy och Roger inte ville avslöja vilka som ska vara med (antagligen så hade de bara inte tänkt så långt ännu). Men jag lyckades snappa upp att den skotträdda Tommy antagligen skulle ta platsen i mål, vilket innebär massor med skott från vår sida! Om vi ska ta en titt på fjolårets match så hade föräldrarna ett ohyggligt tryck framåt men lite mindre koll på vad som hände där bak. Taktik? Jag vet inte, men det verkade fungera så frågan är om de använder sig av samma strategi i år igen. Men vi kan nog säga som så att motståndarna vet mer om oss och vårt spel än vad vi vet om deras..
 
Efter matchen och vår vinst bjussas det på lite förtäring och allmänt häng.
Här gluffsar Fredrik i sig efter fjolårets match
 
Så nu gäller det att både ni supportrar visar vad ni går för och drar er upp till A-planen klockan 17.00 (matchstart 17.30) den 29/7 och att vi spelare visar att vi verkligen kan krossa ALLT motstånd med vår magnifika taktik och underbara bollkänsla.
 
Nu gäller det mer än någonsin: 
BE THERE OR BE SQUARE, 
YOPO
 
/Melander