Ny säsong! :)

Välkomna tillbaka till en ny och spännande säsong med "Sveriges hetaste damlag" Borensberg!

Imorgon är det då äntligen dags för seriepremiären hemma (på Bergvallen, vill jag skriv men då skulle jag nog dessvärre ljuga då det ser ut som vi kommer spela på Lionvallen) mot Tallboda! Som jag längtat!! :)
Dags att spänna musklerna nu, imorgon kör vi!!

Sjösvärd har lovat att skriva det här inlägget i två veckor snart MEN det verkar ju inte bli av och jag hade lite tid över o kände att det ju vore en skam för bloggen om det inte kom ett inlägg innan seriestarten! Så Sjösvärd, fy på dig! ;)
                                                               Shame on you, Sjösvärd! :)

Börjar väl med en update om laget:
Vi har fått en ny tränare i år i Tobbe Jonzon, ska bli intressant att se vad han kan göra med oss i år :)
 
Vi kommer köra div 4 i år med många "nya lag" som vi inte mött innan, väldigt svårt att säga hur det kommer gå för oss, men vi lovar att göra vårt bästa i alla matcher och bjuda på rolig o underhållande fotboll!

Kört fyra träningsmatcher: Boren A förlust med 7-0 typich, Boren B vinst med 2-1, LSW vinst med 4-1 o så senast mot Zeros vinst med 1-0.
Spelet har sett riktigt bra ut fast folk har fått flytta runt på nya platser och vi haft lite dåligt med folk vissa matcher :)
 
Vi har tappat en handfull spelare (ålder/skador, bytt klubb, brejk/slutat) MEN vi har nu på sista tiden hittat lite nya intressanta nyförvärv oxå! Dessvärre kommer vi inte få se dom på planen imorgon då dom inte papprena är färdiga än. Fast det gör ju att vi(sjösvärd) kommer kunna göra en fin presentation här på bloggen av dom ;)
 
En liten snabb update i alla fall så nu går vi vidare till en snabb update om matchen imorgon:
Tallboda står för motståndet, har nog aldrig spelat mot dom så vet inget speciellt om dom, förutom det jag snokat fram på deras hemsida, vilket inte heller va så mycket.
Dom har oxå spelat fyra träningsmatcher: förlorat mot Kenty och Studenterna, lika mot Boxholm och vunnit mot Malmslätt, skoj för dom liksom!
Tycker att vi ska vinna om vi fortsätter spela vårt spel o har skoj :)

Har lite onödiga sjukdommar på ett par spelare, lite skavanker o skavsår på andra men det ska lösa sig ändå! :)
 
Efter varje match kommer vi här på bloggen att dela ut lite utmärkelser och i slutet av säsongen kommer det bli lite fina priser till vinnarna!
Dom kategorier som just nu finns är: Stjärnor (bäst insatts i matchen) Ströis (den som gjort det köttigaste/fullaste/elakaste i matchen) 
Känns som vi skulle behöva några till!
Sen kommer ju vi självklart ha den viktiga Målskyttstävlingen! Vem ska ta upp kampen mot Sjösvärd nu när Krummen är borta?? Vi borde nog kunna hitta några heta kandidater ganska snabbt :)
 
Vi vill ta bloggen till nya nivåer i år och då behöver vi er hjälp!! Vad vill ni läsa om? Hjälp oss att komma med massor bra idéer, nya tävlingar, utmärkelser, gäst bloggare? vad som helst som kan göra oss liiiiite bättre! Och finns det någon som har massor/några fina bilder som ni vill dela med oss här på bloggen så får ni mer än gärna skicka dom, som ni ser så är det dags för lite nya, heta bilder! :) HJÄLP OSS! :)

Det får räcka för nu, men ni kan vara så WE ARE BACK! så kommer komma inlägg med jämna mellanrum så glöm inte bort att kolla in här emellanåt så ni inte missar något skojsigt :)

Ha det gött så hoppas jag vi ses imorgon kl 18.00! (på vilken plan det nu blir)

//Fiskis
#1 / / Sjösvärd:

Vill börja med att tacka för den offentliga publiceringen av bilden alla pratat om! Tack, verkligen! (It's so on fisk)!
Sen tänkte jag bara fylla i att man inte på nåt sätt kan ta hem ströis som fullast på planen! Däremot är det okej att vara hur ful som helst (så få inga andra tankar nu)!
Tänkte också göra reklam för tipset som börjar nu på söndag, 40kr är den lilla summan det kostar att delta i det populära 50/50 lotteriet! Krum kommer sälja på söndag så se till att ta med plånkan o köp några till släkt o vänner!
Ses i morgon, taggade till tänderna :)

#2 / / Fisk:

Hm skulle kanske läst igenom det innan jag skickade, men det blev inte så så får erkänna mig skyldig där! Bättre lycka nästa gång! ;)

#3 / / Seasword den äldre:

Kommer till matchen med plånkan i högsta hugg (höll på att bli "plankan i högsta hugg", jädra telefon). Lycka till imorgon och visa dom var skåpet ska stå!