BIF-Malmslätt the game!

Bättre sent än aldrig tänker jag börja med att skriva. Har haft lite mycket den här veckan med jobb, unge och hus... Sen slänger dom ju på mig massor ansvar, bloggar. kiosk-tjänst och träningar och tror jag ska klara av allt, jag är ju ingen supperhjälte direkt ;)

 

Del av Bergvallen
 

Så vidare till matchen, Malmslätt B på besök på den "fina" planen på Bergvallen. Ett B-lag är alltid svårt att veta vad man kan vänta sig att dom ska komma med, men det verkade som om det inte var allt för många av A-lags spelarna med, fördel för oss. Första hemma matchen regnet inte öser ner på, värt att fira!

 

Det tar lite tid för mig att leta fram anteckningarna i mobilen men när jag väl lyckats så har det gått ett par minuter av matchen utan att något allt för spännande har hänt. Men i den 6e minuten får vi frispark i ett bra läge för Lollo men bollen smiter strax utanför målis bortre kryss. När vi ändå har målisen uppe, längre tröja på kortare tjej får man leta länge efter, såg ut som hon inte hade några byxor alls på sig...

 

Ida värmer tillsammans med sina bänk kompisar för dagen Thilda och Linnéa.

 

Lollo snor åt sig bollen och springer ifrån sin spelare in i mitten men tappar fart o blir ifatt sprungen tillslut tyvärr, annars hade det nog kunnit komma ett farligt skott några meter senare.

 

Lina gör lite bra saker i försvaret där i början på första, imponerar stort med tanke på att hon gifte sig för mindre än 24 timmar tidigare och antagligen inte hade laddat på det mest ulltimata sättet! Men ett mega GRATTIS till Emanuel, hon är ganska vettig den där lilla saken! ;) Nu måste du nästan gått om mig i ålder va Lina? Gifta sig känns mer vuxet, lämnar över den stämpeln till dig numera :)

 

Åter till matchen:

Lång boll till Millan på vänsterkanten som spelar in till Sjösvärd i mitten, får bollen lite bakom o man känner att det är över då BAM tåpaj i bortre hörnet som målis nuddar men inte orkar hålla, 1-0!!!! WIHHHU gött! :)

 

Målskytten Sjösvärd

 

Anfallet efter slår Lisa en höjdis på Lollo som petar förbi sin back o går in med bollen strax utanför straffområdet o drar ett skott som går tätt över..

Bra tryck från oss nu!

 

Mellan info: (mycket sånt idag)

Antalet ggr Annelie ligger i backen: 78

Antal trötta spelare innan match i BIF: ca sju

Antal förstora målvaktströjor: 1

Antal publik: 79 minst

Antal cm högt gräs: Se bild nedanför

Väldigt långt gräs på planen..

 

 

Inget händer ett tag, sen lite malmslätt press.

Sen tar Sjöis bollen på kanten driver upp stannar upp, lägger den på djupet till en bra springande Millan som hittar Lollo o pang 2-0 i 23e!

Avspark MAI, vi snor bollen efter rufs i mitten och Melander lägger bollen fint till Millan o hon trycker till med ett hårt välplacerat mål i närheten av högra krysset, otagbart för målvakt 3-0! Det gick fort.

 

Millan funderar lite på bänken efter sitt 3-0 mål

 

I Min 26 går ett rejält sus över hela Bergvallen då Anna råkar rensa en boll stenhårt i huvudet på deras forward, men hon reser sig relativt fort ändå inte dåligt! (Anna skjuter inte löst direkt...) Ströis till henne! (och näsblod) 

 

Lina har röst kvar ändå och hörs igenom hela matchen, underbart! (oftast, ibland vill man bara att hon ska vara tyst! nävars skämtar såklart)

 

 

Dags för Ida att hoppa in i minut 31, som vi alla väntat!

I 33e min gult kort till Ida... Nej skoja bara Lollo så klart! Lite för mycket leka handväska där kanske! :P

35 frispark MAI, fin boll mot mål men Anna får plocka ner den ostört, nemas problemas för LFCs nästa stjärnmålis...

37 Millan sliter sig fri på högerkanten o är sugen på ett till så drar ett skott ur dålig vinkel men det höga gräset gör att det blir lite mycket fot under bollen, attans att dom aldrig klipper gräset innan våra matcher.

38 frispark mitten av deras planhalva vänster, Lollo slår o Annelie nickar,  en bit utanför men ett helt okej försök och bra att någon använder huvudet ibland på planen ;)

Annelie o Hermansson ut, Thilda o Linnea in, muskler mot fart och fläkt. Kan inte va roligt för motståndarna när vi byter och det kommer i nya jobbiga spelare att möta hela tiden.

 

 

 

Kiosken med Göran för mig nu, händer inte så mycket mer innan domaren blåser av halvleken.

 

 

Andra startar, jag är kvar i kiosken, Göran arbetar o jag langar korv och slappar, hade nog klarat sig bättre utan mig :) 

Ida rensar en boll som redan är över linjen långt över stängslet, allt för att dagens bollflickor ska få jobba extra.

Vi rullar runt bollen riktigt fint i backlinjen emellanåt och vårdar bollen.

 

I minut 60 typ spelar Sjösvärd fram en ensam Millan några meter från MAIs vänstra stolpe, pang 4-0!! It feels good :)

 

Anfallet efter rycker Millan ner en liten malmslättare strax utanför straffområdet, väldigt nära straff men frisparken går direkt i muren, GÖTT!

 

Lisa har skoj på bänken

 

Annelie är varm skriker hon till Tommy medan hon värmer, redo att hoppa in, taggad till tänderna!

66 min Thilda in i mitten till Melander som vänder en riktigt fin boll ut på högerkanten som Lollo suger in som en igel,  tar in den några steg in till bättre position o avfyrar vänstern o alla vet ju innan att det lär bli mål! 5-0!!

 

Kapten Melander

 

Onödigt slarv i 68 leder till friläge för MAI men avslutet är dåligt för att uttrycka det milt! Anna behöver knappt anstränga sig. Fortsatt lite småslarv men MAI är inte tillräckligt bra för att utnyttja det som bjuds. 

 

75 min tyckte nog dom mesta det skulle varit straff till Sjösvärd då målis drar ner henne när hon ska nå bollen efter frispark men domaren tycker Sjöis hindrar målvakten från att ta sig fram och dömmer istället frispark till MAI och en tillsägelse till Sjöis (dom "mesta" är mest Sjösvärd själv väldigt högljudt o några på läktaren men alla vet ju att sjösvärd alltid har rätt, konstigt beslut av domaren...)

80 Lollo drar ifrån på högerkanten och har alternativ i mitten men ser luckan vid högerstolpen och placerar den nästan perfekt, fast ändå inte, yttersidan av stolpen tyvärr.

 

 

Frispark Melander en liten bit utanför straffområdet, går bra mot bortre men målis plockar och Linnéa väljer att fortsätta in i situationen 100% och går ihop med målvakten lite, hela MAI skriker som om hon blivit misshandlad eller något och domaren väljer att blåsa o visa gult.. tveksamt tycker jag! 

 

Ida pratar med Annelie "täck vänster" Annelie svarar att den kommer ändå inte komma vänster, bollen kommer: vänster, Annelie får springa som ett gnu ut i press. Lärdo: lyssna på dom bakom, dom har oftast mer koll! 

 

 

Seg match slutet av andra, händer inte mkt intressant, domaren fattar det o blåser av!

Vinst med 5-0, tre målskyttar, två gula kort. Godkänt helt klart!

 

Wilma va nöjd efter matchen!

 

 

Jag känner det är dags att dra igång lite mer fight i målskyttestävlingen, extra roligt i år när vi faktiskt mäktat med att göra några och faktiskt gjort näst mest mål än så länge (i en haltande tabell bör nämnas)

Interna skytteligan just nu:

Millan                    5 Mål

Lollo                      5 Mål                      Totalt 19 Mål såhär långt och endast 3 insläppta

Sjöis                      4 Mål

Linnéa                   2 Mål

Carro, Erika, Melander 1 Mål var

 

 

Sjösvärd tyckte hon förtjänade ströisen efter att blivit behandlad lite hårdhänt, har inte skrivit med någon värdig vinnare idag så juryn (jag och sjösvärd) tycker att det är tillräckligt köttigt för att få utmärkelsen den här matchen!

Men kräver en bättring på ströis fronten framöver!

 

Tack och...

 
... Hej!

Det får räcka från mig, imorgon Lördag (ojdå kl han visst slå över tolv...) är det dags för Ljungsbro på Cloettavallen kl 12.00!

 

//eh kanske Erika bara, eller vad jag nu heter här nuförtiden :)

#1 / / Sjösvärd:

Det blir faktiskt lite mer ljug när du skriver fiskis, men det gillar vi! ;) bra jobbat trots en intensiv vecka!