Okej okej okej....

...men bättre sent än aldrig! Anledningen är att jag verkligen lagt ner massor hjärta o själ o framförallt TID på det här inlägget! Ni kommer aldrig läsa ett så bra o fint inlägg på den här bloggen igen! (HAHA!)

I Söndags va det alltså dags för säsongens sista match, borta mot Linghem. Vid vinst skulle vi gå om dom i tabellen o antagligen sluta trea efter Boren o Malmslätt (som borde vinna mot Peking)
Så vi börjar med det viktigaste:
Jag och Malin Nilsson hade lyckats ta oss upp pisstidigt för att befina oss i Linghem till matchstart kl 11!!! Malin va iaf glad o pigg o såg fram emot maten vi skulle äta efter matchen! :)
Jag däremot va lite gring, här hade jag offrat mig för Jenna hade lovat att göra säsongens match med 10(!!) glidtacklingar o så va hon visst sjuk o inte ens med på planen.... RIKTIGT DÅLIG STIL JENNIFER!
 
Matchens näst viktigaste sak:
Det va dåligt med folk så Alex fick hoppa in i målet o Sargen fick dra på sig det vita matchstället!
Som hon gjorde det som högerytter dom (alldeles för få) minuterna hon fick vara inne på planen, det va överstegsfinter (tror iaf det va den, inte helt säker dock) o underhållning på högsta nivå för oss som satt på hennes kant o fick se allt på nära håll (och höra lite) GLADARE SPELARE FÅR MAN LETA EFTER! :)
 
Tredje viktigast:
Är det någon annan som har lagt märket till att clownen ser extremt läskig ut?? Usch Göran det måste fixas till nästa år! Vill ha en snäll o trevlig glassclown så man vill köpa glass! (Fy Bosse) :)
 
Fjärde viktigast:
Vi har börjat ett nytt arbete med att hitta en seriös (så vi kan få upp lite mer än dom typ 3% seriösitet vi har just...) extra bloggare till nästa säsong, vi har lite heta namn på g så förhoppningsvis kan vi så småningom presentera en riktig stjärnvärvning! :) (är det någon av er läsare som är intresserade så skriv en kommentar, gästbloggare kan uppskattas om ni inte är föööör seriösa)  
 
Femte viktigast:
Under matchen läste jag det här: 
    ...men den viktigaste matchen spelas ju just nu på bortaplan i Linghem! Håller alla tummar jag kan!! <3
 Japp bbgs damlag är riktigt STORT, vi har supportrar ända borta i Tyskland! KUL!! (hehe aaa eller så ljuger jag ihop lite saker igen men typ alla vet ju att det är Alma ändå...) ;)
 
Sjätte viktigast:
Melander som kommer ut efter ett tag i första med ont i foten, Jonas frågar efter ett tag hur det går o får svaret:
"Det gjorde lite ont förut men nu har den domnat bort så nu kan jag köra igen!"
....ehhh okej säger du det så, visa är helt klart dummare än andra ;)
 
Sjunde(det fanns verkligen mycket viktiga saker i den här matchen) viktigaste:
Det såg länge ut som om Sjösvärd skulle vinna målskytte kampen på sina 9 mål jämnfört med Krummens 8a.
Så länge som till den 87de minuten när Sjösvärd satt på bänken kommer Krummen fri mitt framför mål o drar till ett skott (samtidigt sitter vi på bänken o skriker skjut) ett bra skott som vi följer samtidigt som Sjösvärd mumlar för sig själv: " Fast jag hoppas inte du gör mål iaf" BANG PANG O SMACK, MÅL!!
Helt plötsligt mår Sjösvärd bra o har massor krafter kvar o måste in i matchen igen, dock hinner hon inte med mycket o det slutar 9-9, ett rättvist resultat kommer vi fram till o alla tycker sen ändå att det va ganska bra att det slutade lika så en av dom slipper gå hem o gråta...

MEEEEEN!! Yupp det finns ett stort MEEEN här vilket alla förutom Krummen nog tycker är skoj :)
När jag kom hem skulle jag bara kolla när sista målet blev gjort på ÖFFs hemsida o vad får jag se då till min stora skadeglädje?? HAHAH målgörare i den 87de minuten :ANNA SAMULSSON SELIN !!! HAHAHAHHA! Tror domaren va lite trött där i slutet för det kunde inte varit tydligare vem som egentligen gjorde målet! MEEEN det är statistiken från ÖFFs sida vi går efter o på den så har Sjösvärd gjort ett mål mer än Krummen!
SÅ FETT GRATTIS TILL BBGs SKYTTEDROTTNING 2012: JOHANNA SJÖSVÄRD!
(yeees gammmal bild, orkade inte leta rätt på hårddisken o lägga in en ny...)
 
Åttonde viktigast (eller jaa det är kanske inte så viktigt här nere nu eller??)
Kanske ska skriva några ord om matchen iaf...
Bäst på plan utser jag o fröken Nilsson nr 14 i Linghem en årsmodell 75a som va piggare i benen o skapade mer själv än resten av dom 21 spelarna på planen gjorde tsm (o då spelade hon knappt en halvlek bara)
Vet inte om det säger mest om matchen eller om henne, men hon va grym iaf! :)
Dröjde till andra halvlek innan Lollo slår in en av sina frisparkar (skriver jag det här ofta numera eller? tjatigt!!)
lika fint som vanligt!
LSK kvitterar  o sista kvarten är det massiv press mot borensbergs målet o vi får inte låna bollen mycket. Linghem har bollen på mållinjen ett par gånger men på ett eller annat sätt vill den inte gå in iaf. Sen då iaf med tre minuter kvar får vi upp bollen på deras planhalva o Krummen får bollen i mitten, resten vet ni redan så hoppar över att kopiera det o klistra in det en gång till så sparar vi alla några sekunder! Schysst va?? :D
 
Som gammal :S försvarare vill jag bara sätta ett FETT JÄVLA EXTRA STORT PLUS till nybildade mittbacksparet Ellen och Tilda o även till ytterbackarna Millan o Lollo (oxå en ovan roll som sköttes med bravur) som fick slita hårt o gjorde det toppen när ordinare mittbackarna står på skade- och sjukdomslistan :)
 
Så det blev tillslut iaf en tredjeplats i tabellen, får ses som ett helt okej resultat ändå tycker jag, dock lite tjurigt med förlusten mot Västra Harg/mantorp, vinst där o det hade blivit andraplatsen...
 
Nionde Viktigast:
Vem vann stjärnligan?? Jag vet inte, har inte hört något! Men någon annan kanske kan informera om det? :)
 
Men det ABSOLUT viktigaste sist:
Ikväll spöade "föräldralaget" damerna med 2-1 i regn o mörker på a-plan!! Det måste varit den jobbigaste förlusten i år iaf! Om jag inte är helt fel ut så gjordes päronens mål av Göran (alltid göran som fixar allt) och trixkungen Rogge Nilsson!
Kungen och killen som fick mest stryk o efterslängar i "föräldramatchen" (ojdå jonas gick det bra? det va inte meningen... yeah shore, efter den där försäsongen så skulle han inte kunnat gå av planen själv om jag hade fått vara med...) ;)
 
Det va nog det viktigaste sakerna, får se om jag kan få Sjösvärd (eller någon ny??) att skriva ett om hur hela säsongen varit o vad som händer till vintern/ nästa säsong!
 
Ha det gött!
Over and out för säsongen 2012 från Fiskis!