Ännu en match spelad och det var inga mindre än Kisa som stod för motståndet. Även denna match var otroligt viktig för oss och det var bara att göra allt för att vi skulle få med oss 3p hem.

Emelie lollo emmy filippa

Herman sjösvärd

Bänk ida, lisa carlheim, alma

Sjösvärds rejäla blåmärke efter lotorpsmatchen<33 Redo att kötta igen!

Första halvlek  drr igång vid 19.30  och det börjar lite svajigt, Kisa sätter hög press och har några farliga avslut. Vi vaknar till och försöker börja spela vårt spel med fina kombinationer som resulterar i fina skott utifrån från Bartis men kisas målis var vass där bak. Vi fortsätter sätta press men Kisa är tuffa både i närkampsspelet och i pressen. Det känns inte riktigt som vår dag idag och i 20e minuten lyckas Kisa peta in bollen och det står 1-0. Vi får fortfarande inte riktigt till det och missar fina frilägen framför mål.

I pausen kastar Ibbe om i laget och jag går in på mittbacken tillsammans med Lollo(!!), melander blir topp och Alma går in på yttermitten.

Efter ca 5min av andra halvlek fortsätter ibbe göra om lite ute på planen och lisa går in på mittbacken och jag får äntligen kötta på mittfältet igentillsammans med sjösvärd. Tror vi körde typ 4-3-3 taktik, blev lite rörigt där ett tag och man var ju rätt inne i matchen hehe =) Hur som haver! Denna konstellation har Ibbe gjort bra! Efter ca 30min anfall från vår sida klackar melander en riktigt schysst boll till Ellen som kommer i full fart och placerar bollen perfekt i högra hörnet 1-1. ÄNTLIGEN UTDELNING! Vi fortsätter ånga på och har hög press på Kisaspelarna som börjar bli stressade. Vi får 4st hörnor i rad och Lindgren får ett kanonläge med öppet mål men väljer att skjuta ner mig istället av ilska eller trodde väl att bollen skulle gå igenom… Herman och Malin får en hel del sköna passningar men ingen boll vill riktigt gå in och i slutminuterna typ 89:e får Kisa ett anfall och lycka göra 2-1. Matchen blåses av och vi tappade viktiga 3 poäng.

Summan av kardemumman kan man säga att andra halvlek ägde vi matchen i 43min utan att överdriva. Hade vi varit med i huvudetoch i fötterna från start hade vi lätt fått med oss 3 poäng, men ibland är livet orättvist. Vi är inte riktigt bäst när det gäller tyvärr, men sånt är livet.

Nu ska vi avsluta serien snyggt med vinst imorgon, söndag på bergvallen 12.00 så be there!