Matchdags igen!

I morgon är det dags för damernas andra seriematch, denna gång mot Åtvidaberg som också är nya för oss i serien. Spännande! Enligt Anna SS har en tjej (som vi känner från innebandyn) som spelar i Åtvid sagt att dom är bra. Ja okej? Hade någon i Åtvid frågat mej om vi var bra så hade jag troligtvis svarat: ja! Ett ja på en sån fråga betyder inte jätte mycket för mej. Dom är säkert bra, som den fotbollsstad dom är förväntar jag mej inte annat så det blir en spännande drabbning i morgon i Åtvidaberg (matchstart 15:00)!
 
Laguppställningen tänker jag inte nämna, Åtvid ska inte få möjlighet att snoka, vilket dom kanske inte skulle göra i alla fall men med tanke på bloggens popularitet vet man aldrig! Men det är en intressant uppställning och jag tror det är många som ställer sig lite frågande till den, men vi får se hur det går i morgon! All-in och med en inställning att vi ska kämpa för varandra så borde det inte vara några större problem att få till en spännande match!
 
Nu till veckans, kanske årets största händelse: DAMERNA HAR FÅTT EN HEMSIDA!!! Fredrik Lindblad har som den lagfarsa han är sett till att vi en gång för alla fått en seriös hemsida som folk faktiskt kan googla sej fram till och läsa lite om oss på! Det har redan tagits en del individuella bilder på spelare och i morgon ska det tas lagfoto, så jag kan varmt rekomendera bloggens läsare att gå in på http://www.svenskalag.se/bifdam om man vill ha lite trevlig läsning när man läst bloggens inlägg för sjunde gången (Fisk). Men det ska sägas att bloggen inte var speciellt positiv till denna konkurrens i början. Men det tog inte lång stund för oss att komma över detta, vi glömde för en svag sekund det faktum att det är få sociala medier som kan mäta sig med bloggens kvalitet. När Fredrik dessutom frågade om vi skulle länka till bloggen från hemsidan kunde vi acceptera den.
 
Bloggen tackar Krumlinde för hennes engagemang förra matchen! Damerna passade på att utnyttja hennes dåliga samvete över att ha bytt lag och lät henne sälja tips till publiken vilket hon gjorde grymt bra! Hon skrev även ett inlägg om matchen och det var vi på bloggen tacksamma för! Men vad gör man inte för att få komma på lagfesterna framöver. I smyg hoppas vi på att du kommer tillbaka snart, vi ser det som att vi lånat ut dej på träningsläger den här säsongen o att du kommer tillbaka med en massa nya idéer och spelglädje om något/några år!
 
Ja det var väl alles! Bara så ni läsare vet så tänker vi ha en gästbloggare som summerar varje match för att det inte ska bli partiskt/sett ur en spelares ögon, så be prepared, nästa gång kan det bli just din tur!!
 
 
Glöm förresten inte att ta med tipsen ni sålt i morgon tjejer! :) Ha en trevlig valborg och kom ihåg att vi ska ses i Åtvidaberg i morgon, 15:00 taggade på vinst!
 
//Sjösvärd