Ledbergs kapten ger sin syn på matchen

Dan Borén utsåg sjukgymnaststudenten och lagkaptenen Joel Denisson till Ledbergs bäste spelare. Bloggen var därför inte sen att ta sig ett snack med Denisson.
Vad hade ni snackat om innan matchen, hur skulle ni slå oss?
- Vi skulle spela vårt spel, vanliga klyschan... Tyvärr satte planen lite käppar i hjulet för oss då det var väldigt svårt att trilla boll...
Hur tyckte du att det gick för dig personligen?
- Tycker inte jag gjorde någon kanoninsats direkt. Samtliga i Ledberg presterade nog lite under sin kapacitet tycker jag. Jag tycker det var svårt att komma in i matchen då det blev väldigt mycket löpning i "tomme" och inte något strukturerat spel.
Vad tyckte du om Borensberg?
- Tycker det är kul att Borensberg försöker spela en rolig fotboll. Ganska snabbt, bollduktigt lag som vill spela. En duktig forward (Calle) som fungerar både som target och djupledslöpare, han var ett hot för oss.
Borenberg har hållt nollan i fyra raka matcher, tur eller skicklighet?
- Fyra matcher tyder väl på att det inte är en slump. Sen hjälper det säkert till att tre av lagen är de tre som ligger sist i serien, Västra harg, Västerlösa och Ödeshög.
Den stora frågan - Vilka var närmast segern enligt dig?
- Tycker oavgjort är ganska talande för matchen. Anser nog att vi hade fler "rena" målchanser, men Borensberg mer spel mot vårt mål sett över hela matchen.. så rättvist
Vi tackar Joel för pratstunden och han passar även på att önska oss lycka till, vi säger desamma!
/David