Bloggen utvecklas!

Med tanke på hur många läsare bloggen hade igår så tänker jag lite att, varför inte utnyttja tillfället. Jag har alltid sagt att den som fuskar mest vinner mest (eller vad säger du Millan?) och det handlar väl mycket om att utnyttja de tillfällen man får. Så nu ser jag och Erika tillfället!

 

Antar att när ni promenerar ifrån torsdagsträningen har ni alla tänkt på de närmst parkerade bilarna. Och då tänker jag inte på superduper-lata Kenneth och Tilly som kör hela vägen fram till dörren, utan mer de lagomlata cykelbane-parkerarna. Ni kan väl inte missat dessa underbara bilar med de mest smakfulla färgerna? Jag talar såklart om Erikas sportiga guldpärla och min egna blänkande plommonlila och så hett pimpade Focen. De båda är alltså till salu och ni får nu privilegiet att lägga ett bud innan de kommer ut till allmänheten på Blocket.

 

Allt du behöver veta om finaste Focen:

Saab 9000 född 1990
Plommonlila (inte bajsbrun)
Går som en klocka och har dessutom extra coolt motorljud
Pimpad med vackert klistermärke på sidan (går att få på båda sidor om så önskas)
Skattad och besiktigad
Riktigt fina vinterdäck samt cykelhållare hänger med


Han kan förövrigt även skryta med att en hel hög kändis-BIFare suttit i, vare sig de minns eller inte så kan jag intyga att det är så. Taxi är ett vanligt uttryck på finbilen, beror förmodligen på de otroligt sköna sätena och kanske lite på den trevlige föraren.

 

Allt du behöver veta om sportige Pärlan:

Opel Tigra född 1995
Besiktigad utan anmärkning februari och skattad
Startar alltid och är dessutom en upplevelse att åka i


De båda kan tänkas bytas mot något spännande med, kom med förslag!

Är ni sådär superintresserade (som jag antar de flesta är) så lägg till Erika Lindgren eller Jennifer Carlsson på Face och lägg ett bud!

 

/Jenna