Borensberg kryssade

Borensbergs herrar kryssade i vårsäsongens sista match mot Vadstena, 1-1 slutade matchen på Bergvallen.

Borensberg tog på så sätt halvt revansch för förlusten i premiären, men enligt flera av spelarna kändes det som en förlust. Borensberg spelade som vanligt bra fotboll och hade ett övertag, men när bollen inte lyckades rensas undan i eget straffområde och Rickard Hultgren släppt retur gjorde Vadstena 1-0. Hultgren tog sedan revansch med flera fina räddningar vilket resulterade i en ny "Matchens Lirare"-tröja. 1-0 var resultatet i paus, tränaren Mikael Brandt ville framåt och bytte till en offensivare 3-4-3 uppställning vilket ledde till ett ännu större spelövertag och press mot Vadstenas mål.

Vadstena är täta och svåra att få hål på, vilket är bra för dem, men dåligt för Borensberg. Den som tillslut tog sig igenom muren var Calle Ohlsson som kvitterade till 1-1, men något segemål kom aldrig och matchen slutade som ni förstått 1-1.

Skadade Björn Persson var besviken på läktaren och ansåg att Borenberg borde vunnit, det såg ut som det brukar, vi gör inga mål, var hans första kommentar.

Borensberg spelade på följande sätt:

Rickard Hultgren

Niklas Melkersson, Daniel Melkersson, Niklas Ring, Gustav Alsteryd

Rasmus Aktner, Gordan Ilic, Jonathan Brehmer, Tobias Nyberg

Calle Ohlsson, Albin Croné

Niklas Melkersson bytte ut sig tidigt och Rasmus Aktner tog hans plats, in på högerkanten kom Pierre Lilja. I andra halvlek fylle Matthias Reinholdsson på i anfallet.

Nu är det sommaruppehåll som gäller, men Brandta har delat ut träningsprogram, så ingen vila blir det!