Tipsresultat våren 2018

Halloj i sommarvärmen!

Tro icke att vi har glömt tipsen! Denna gång var det ganska lätt att se vem dom skulle få stå överst på prispallen, jag behövde inte ens titta på utslasfrågorna. Vinnaren är den enda som lyckats tippa rätt 7
matcher. Utslagsfrågorna var kanske inte lika rätt men det spelar ju faktiskt ingen roll så länge man är säker på matchresultaten! Vinnaren av tipset och nu mera 420kr rikare är Annette Höglund!

Inte långt därifrån med 6 rätt finner vi Mia Vidlund, Emmy Bartholdsson och Robert Pirslin. Jag skulle ju vilja ge alla en slant men vi måste utse en andraplats, en tredjeplats och en som snubblar på målsnöret. Här fick jag gå ner till utslagsfrågorna för att sålla ut. Som målskyttedrottning den här säsongen har vi faktiskt 6 stycken brudar med ett mål var. Här lyckades 2 av de 3 tipsarna pricka in rätt, en på Sjösvärd och en på Mattsson. Tyvärr blir det Mia som får nöja sig med en fin fjärdeplats. Bartis och Robert har tippat samma antal mål i totalen men på enskilda mål var Robert närmst. Detta innebär att Bartis knep tredjeplatsen och vinner 170kr och Robert kan stolt stega upp på prispallens andraplats och ta emot 250kr!

Grattis till er alla tre!

Får se om det kommer upp ett matchreferat om Smedbymatchen snart från ansvarige annars får vi passa på att önska er en glad sommar så ses vi igen till hösten med massor av ny energi! 

/Melander