Hej hopp, ja då var det dags för bloggade igen o denna gång är det min tur (Ellen) att blogga. Söndagens motstånd stod seriens köttigaste lag Boxholm för!

Inför match peppade vi varandra och var eniga om att vi skulle gå hem som det bästa Bif-laget idag, och vilken köttig match de skulle bli.

Bänk:
Erika E
Erika L
Ellen

Matchen började med ett högt tempo, med något böljade spel innan Boxholm tog över något. Vi har ett par lägen med bla Herman som skjuter precis utanför redan efter ett par minuter. Vår taktik för dagen är tydlig då vi backar hem och försöker att krympa ytorna som de annars brukar ta tillvara på. Vi gör en kontrollerad match en så länge och vi skapar kortare anfall och kontringar iform av Annas super utsparkar (iallafall utan solen i ögonen;))  i den 27 minuten sätter jag själv?? 1-0 till hemmalaget, Herman kastar ett av sina långa inkast mot straffområdet och där dyker bollen upp vid mina fötter efter mycket om och men.. Resterande tid är en ganska bra och kontrollerad halvtid för oss. Dock ska domaren nämnas, för vi skulle nämligen haft straff och kanske 2-0, Solklar hands. Men men.. Ibbe verkade iallafall hyfsat nöjd i halvtid och prio 1 var att inte släppa in något mål och i och med de vinna matchen!

Andra halvlek drar igång o vi hade förberett oss på ett ännu mer taggat Boxholm som skulle gå för segern, och Anna skulle också få en hel del att göra i solen. Bla ett dunder skott hon lyckas boxa bort alldeles utmärkt. Boxholm fortsätter att pressa på men vi lyckas kontra i perioder i form av Herman o Erika E som ligger högt upp och hotar. Bla lyckas Herman kämpa till sig en hörna som Rune säger åt mig att ta? Våra fantastiska hörnläggare Erika och Emmy sitter nämligen på bänken.. Jag skjuter hörnan o inser att den visst inte blev så bra.. tills Malin lyckas  få till en riktig volleyträff och mål!!! 2-0 Malin med ca kvarten kvar.
Sista minuterna har Boxholm hög press på oss vi rensar mest hela tiden, tillslut blåser domaren o vi vinner matchen med 2-0 och kan stolt säga att vi var de bästa BIF laget efter matchens slut😀

Tycker vi får dela ut lite plus till Herman som orkar springa hur mycket som helst idag, till Anna som tar allt fastän med solen i ögonen;) och ett extra plus till Jonna som kommer in som yngst i laget och äger sin kant mot självaste Boxholm!