Matchdags!!

Ikväll är det dags igen, säsongens andra match är på ingång!
Borensbergs damer möter Zeros på hemmaplan kl 18:00. För dig som inte helt bestämt dig för om du ska orka släpa dig upp till Bergvallen ikväll kommer här några "varför":
  • Det är hemmapremiär!
  • Det nya matchstället kommer visas upp för första gången!
  • Ny stereo
  • Kommer bli en spännande match
  • Finns en del nya värvningar i laget
Tänkte gå in på detalj på varje punkt.
Hemmapremiär - Första matchen på hemmaplan är alltid speciell. Hur känns planen? Kommer det komma mycket folk? Nu vet vi dock efter träningen i tisdags att planen inte är mycket att höja till skyarna. Som vanligt innehåller den samma gropar, hål och ojämnheter som efter varje uppehåll. Gräset var dessutom några dm högt men förhoppningsvis har det åtgärdats inför kvällen. MEN, vi viker inte ner oss för det utan får se det som vår fördel istället, förhoppningsvis kommer det irritera och förstöra för framtida motståndare som är vana att spela på konstgräs.
Nytt matchställ - ÄNTLIGEN!!!! Som vi provat och sen längtat efter detta matchsställ. Kan säga att även det fick vi en tjuvkik på i tisdags och det lever verkligen upp till allas förväntningar. Super snyggt och proffsigt!
Ny stereo - Ryktet säger att det finns en ny stereo! Detta innebär en digital spellista där alla haft möjlighet att lägga till sina favoriter! Vi slipper lyssna på en bränd skiva från -05.
Spänning utlovas - Kommer bli en spännande och riktigt bra drabbning ikväll, blir spännande att se vart nivån ligger inför matchen på tisdag!
Nya värvningar - För oss i laget är dom inte så nya, men för några av dom blir det premiär med damlaget på hemmaplan ikväll. Mellis gjorde en presentation av dessa spelare för några inlägg sen om nån vill uppdatera sig lite.
Vad gäller motståndet vet jag egentligen inte så mycket, har inte gjort jätte mycket research heller, känns som det kvittar! Men av det snabba besöket på deras hemsida kan jag konstatera att dom ser fram emot säsongens första derby och kommer med 16 spelare. Dessutom vann dom seriepremiären mot Kisa med 1-0 och av erfarenhet vet vi att Kisa inte är ett lätt motstånd. Så ikväll är det fokus som gäller, ger alla allt ser jag inga hinder för att det är vi som går hem som vinnare efter matchen. Tror det kommer bli ett jämnt och spänannde derby så kom och stötta oss! Ses ikväll!
//Sjösvärd