Inför ÖV

Ikväll klockan 18.00 spelas matchen mot Östria Lambohov/Vikingstad på Lambohovsvallen.
Ett lag som vi förra året inte spelade så bra mot under vårsäsongen men som vi sedan istället spelade galant mot på höstsäsongen. Under våren spelade vi 3-1 mot dem hemma, uppmärksamma dock att det var seriepremiären vilket innebar för oss ett nytt lag och en ny tränare. På hösten hade det släppt ganska rejält och vi fick hem 3 poäng med inte mindre än 6 mål! Minns att den matchen var så härlig att spela då alla verkligen kämpade för varandra och vi spelade så bra! 
Lite nya saker som hänt ÖV är att de har slagit ihop damlaget och flicklaget och är nu en stor trupp på 25 spelare. Detta innebär att vi inte rikitgt vet vad de har att erbjuda eller vilka spelare de kommer med så var beredd på allt!
Hur har det då  gått för ÖV i år? De hade en liten dålig start med en hemmapremiär mot Tinnis. Matchen slutade då 1-9, inte så kul start kanske.. Som andra match fick de ett möte mot Malmslätt på bortaplan och även där blev det förlust, denna gång med 3-0. Som tredje match fick de möta Ljungsbro. En match som tycks ha gått relativt bra men det blev en mållös match. I den senaste matchen fick de möta Kisa som var fjolårets topplag. Detta resulterade i stora siffror, förlust med 6-0. Så Östria ligger nu längst ner i tabellen MEN vi ska inte underskatta dem!
Vi har lärt oss av våra misstag och ska idag visa vilket lag vi egentligen är och kämpa för varandra tills det inte finns någonting kvar att ge. 
Det fick bli ett kort inlägg för nu måste jag iväg och hämta balklänning och dra på balträning men frukta icke, jag hinner även spela matchen ikväll och vi tycks bli ett starkt lag på 16 spelare så missa inte det!
 
Alltså 18.00, Lambohovsvallen BE THERE OR BE SQUARE
/Melander