Inför BIF - Malmslätt

I morgon blir det en drabbning mellan BIF och Malmslätt hemma på Bergvallen kl 18:00. Vi har mött Malmslätt förut och då har det varit relativt jämna matcher. Att döma av säsongens tabell så ser det ut som att det gått sisådär för Linköpingslaget. 6 poäng och plats nr 6 i tabellen, men det luriga är att dom bara spelat totalt tre matcher, vunnit två och förlorat en. Med tanke på att vi också har en förlust men spelat två matcher mer så blir det svårt att jämföra och tabellen säger därmed tyvärr inte så mycket om formen på årets Malmslätt. Av det vi minns från tidigare matcher så har dom varit svåra att möta, har för mig att det blev en vinst och en oavgjord match förra året där Lollo kvitterade i sista minuten. Vi måste alltså komma laddade och redo för en tuff och jämn match.
Dagens !!!! i tabellen är att Tinnis spöade Kisa med 6-0 igår?! Vad har hänt? Toppar Tinnis sitt b-lag med a-lagsspelare vissa matcher eller har Kisa tappat stinget? Med tanke på det oavgjorda resultatet mot Derby... Blir spännade att se när vi möter dom men det är inte än på ett tag!
Delar av laget var med och hejade när brudklassikern genomfördes tidigare i våras
Idag är det svårt att fokusera på grävande journalistik om resultat, standard på diverse lag osv när man vet att den här dagen handlar om något så mycket större! Nej, vi pratar inte eurovision. Bloggens alltid lika stabila mittback kommer nämligen skrida fram till altaret idag! Bloggen vill därför å lagets vägnar avsluta det här inlägget med att säga GRATTIS till the bride and husband to be! Vi är så glada att solen valt att titta fram och ge er finväder på er stora dag! Ser fram emot att få kika på lite bröllopsbilder senare framöver! Ha en fantastisk dag och en riktigt kul kväll så ses vi i morgon! Detsamma gäller Ida och Mellis som dansar bal idag, även det väldigt stort och framförallt sjukt kul! Äntligen får ni visa upp vad ni slitit för att lära er i ett halvår :) 
Ses i morgon! /Sjösvärd