Vi har ett resultat...

Nu har ni väntat länge nog, tipset är rättat och vi har fått fram ett resultat!
Precis som bloggen skrev i senaste införinlägget så är det många som har fajtats i toppen. Dessvärre kan vi endast ha en vinnare. Efter att ha gått igenom matchresultaten så stod det mellan tre personer. Alla hade lika många rätt 8/10. Vilken tur att vi hade hela tre utslagningsfrågor!
  1. Hur många mål lyckas BIF göra i de BÅDA mötena mot Zeros?
  2. Vem i BIF gör mest mål på vårsäsongen?
  3. Hur många mål gör den som gör flest?
Det var bara en av dessa tre som hade lyckats att pricka in ett rätt på utslagningsfrågora. Vilket ledde till en seger. Så vår alldeles egna Johanna Sjösvärd får tacka Lollo för hennes målspruta och därmed de 900 kronorna som nu är hennes! Grattis Sjösvärd!
 
Men sedan har vi ju självklart en andra- och tredjeplats. Efter lite diskussioner med panelen kom vi fram till att en av dessa två hade gissat närmare med ett mål än den andra och knep därmed andraplatsen men det var precis. Andraplatsen och de 540 kronorna som det innebär går till ingen mindre än Håkan Melander! Stort grattis!
Sedan har vi kommit till tredjeplatsen, den ärorika bronsmedaljen som denna säsong går till Bengt A Jansson. Stort grattis till dina 360 kronor!
 
Med det avklarat så vill jag bara passa på och förklara dagens ändringar. Tyvärr så blir det ingen match då Derby tydligen inte har något lag. Typiskt och tråkigt tycker vi då det har hänt mycket sådant denna säsong men det är bara att ladda batterierna till nästa match istället.
OCH det är ingen match på söndag heller, utan vi har ett litet matchuppehåll tills den 6/9 om inte Derbymatchen läggs innan dess, vilket vi hoppas på!
/Melander
 
#1 / / Sjösvärd:

Wohoo, jag VANN!! Det va för att jag tippat nästan bara vinster och se hur det gick 😏👊