Tallbodarevansch

Nu är vi tillbaka med buller och bong!
Imorgon spelas den första matchen på höstsäsongen och vi är taggade till tusen. Motståndet står Tallboda för, aka det enda laget som vi inte vann mot under vårsäsongen. Det vill säga att vi är rejält revanschsugna! I våras förlorade vi på bortaplan med 1-0 vilket var en sur start på säsongen men vi kompade ju upp det senare med vinst efter vinst. 
Som ni kanske minns så har Tallboda ett samarbete med Linghem så det är svårt att säga vad de kommer med för lag. Självklart har jag försökt luska ut lite men det är svårt i och med att Tallboda inte är något lag som lägger ut kontinuerliga matchreferat och pepptalk. Det jag kan tänka mig är att det kommer en hel del Linghemspelare då Linghem inte har match i div3 förrän på onsdag.
Tallboda ligger för tillfället på fjärde plats i tabellen med 7 segrar och 3 förluster vilket innebär 21 poäng medan vi har 24 poäng och då totalt en mindre match spelad än dem. Så nu ska vi visa att den här tabellen stämmer och samtidigt försöka öka på målskillnaden såklart!
Det som har hänt under sommaren för vår del är ett uppehåll på 2 veckor där vi sedan kom tillbaka med nya krafter. Första träningen efter uppehållet bjöd på det bästa tvåmålsspelet denna säsong och jag tycker att det har sett bra ut de följande träningarna också. Så det känns riktigt bra inför imorgon! Även vädret ser ut att bli bra så vi hoppas på stor uppslutning av supportrar!

Så ni vet vad som gäller. Bergvallen klockan 18.00 be there or be square!
/Melander