Inför sista matchen för säsongen

Först och främst vill vi be så hemskt myckt om ursäkt för att vi inte har skrivit något på bloggen om söndagens match mot Oldgirls. Om jag ska vara ärlig så hade jag inte en tanke på det förrän i slutet av matchen. Hur som helst så vill vi tacka Oldgirls för en riktigt rolig match med tufft motstånd och några fula knep här och var. Nu förväntar vi oss att ni spelar damfotboll nästa år ;)
 
På söndag är det dags för säsongens sista match då Kisa/Rimforsa står för motståndet. Det jag minns av förra matchen var att det var väldigt varmt ute och Tommy ville inte ens vistas i solen utan sökte sig förgäves till skuggan på den öppna planen. Hela laget var trots värmen väldigt fokuserade och taggade. Om jag inte minns helt fel så var det i den här matchen som våran press började visa sig på allvar. Vi gick på direkt och lät dem inte ha alls mycket tid med bollen. Detta ger utdelning och vi får tag i bollen samtidigt som Millan löper sig fri på högerkanten och drar ett långskott in i mål. Efter en frispark lite snare in i matchen får Jaktfalk tag på bollen och stormar in i straffområdet där hon blir fälld och vi får en rättvis straff. Vår första straff för året och vi hade ingen aning om vem som skulle ta den men Tommy ropade helt säker att det var Carro som skulle ta den. Hon klev fram och sköt in den i mål och det stod nu 2-0. I slutet av halvleken får Kisa/Rimforsa tag på bollen och skjuter in den i mål på något vänster. I andra tycks vi ha haft några riktigt bra lägen som vi tyvärr missar. Vi har även ett par offsideblåsningar mot oss som inte alltid var offside vilket irriterade Millan som snacakde till sig ett gult och nästan ett rött. Även Sjösvärd fick ett gult den här matchen efter en tackling. I mitten av andra halvlek i en stökig situation med en offside som domaren inte blåser för gör Kisa/rimforsa sitt andra mål för matchen. 2-2. Lite senare får de en frispark som vi tyvärr rensar till en motståndare och de gör sitt tredje mål. 2-3 och så blev även slutresultatet. Jag har för mig att detta laget och tränarna inte var de trevligaste att möta men att det var en mycket trevlig dam (enligt Tommy) bjöd på nybakta bullar och kaffe. 
 
Imorrn gäller det alltså. Vi kan säkra våran tredjeplast, som var ett utav de målen vi satte upp i våras, eller riskera att komma fyra beroende på hur många poäng LiU tar mot Malmslätt.
Tyvärr så hörde jag i tisdags att vi hade ett stort bortfall däribland både SS och Emmaså vi har ingen målvakt vilket kan bli väldigt intressant. Men vi har ju visat tidigare att vi är ett starkt lag även om ett flertal är borta så det hoppas jag är lugnt! Bara vi vågar gå på direkt, spela vårt spel och ger allt vi har så ska vi vara nöjda med den här matchen.
Den starka duon
 
Matchstart 12.00 på Bergvallen
Be there or be square
Efter matchen väntas ett gästblogginlägg från en person som verkade väldigt taggad när bloggen tog kontakt med denna. Det känns så himlans bra att ni supportrar vill ställa upp och skriva bloggen, den vore absolut inte lika kul utan er!
 
Så imorgon visar vi Kisa/Rimforsa ett gott exempel på hur ett hemalag ska bete sig och vinner matchen fair and sqaure. Imorgon ska vi kämpa järnet, det är sista matchen hörreni! NU KÖR VI ÄNDA IN I KAKLET!
VINNA HANDLAR OM VILJA!
Jag är fart.  ~Blixten McQueen
 
 /Melander