Inför BIF-Ljungsbro

Äntligen dags för match på hemmaplan!
 
Efter två bortamatcher ska det bli skönt att få spela hemma. Vi hoppas såklart på att det ska dyka upp redigt med publik eftersom dagen bjuder på finfint fotbollsväder! Kiosken är som vanligt laddad med snask, korv och kaffe så det finns absolut inga ursäkter att inte komma och stötta oss idag!
 
Vi möter Ljungsbro, ett lag som ligger tvåa nerifrån tabellen sett med tre poäng som de plockade mot Östria/Lambohov förra söndagen. Statistiskt sett kanske det kan verka som piece of cake att ta hem segern ikväll, MEN vi vet precis hur svårt vi kan ha för "sämre" lag! I våras när vi mötte Ljungsbro spelade vi ut dom i första halvlek och gjorde tre mål som kunde varit betydligt fler om vi satt alla våra lägen. Allt kändes frid och fröjd, vi hade matchen i våra händer. MEN så hände det som inte får hända. Vi underskattade våra motståndare som kom ut riktigt taggade inför andra halvek. Vi lät dom föra spelet, vi gick inte in i närkamper och tog helt enkelt inte jobbet, vilket resulterade i 3-2 och riktigt nära 3-3 om jag inte minns fel. Vi vann men det kändes som en förlust. Jämför den känslan med den vi hade efter förra matchen mot Malmslätt som slutade 1-1 men kändes som en vinst eftersom vi kämpade för varandra hela matchen och faktiskt hade turen på vår sida. Ikväll vill vi spela lika bra som vi gjorde i söndags, vi vet att vi kan, bara vi tar jobbet för varandra! Ljungsbro är inget dåligt lag, dom har visat att dom kan spela både bra och tufft och det måste vi vara med på från start. Mot Östria/Lambhov gjorde dom fyra mål, så skjuta vet vi att dom kan.
 
Vi måste vinna alla matcher som återstår för att ha en chans att komma topp tre i tabellen vilket är målet med säsongen och ikväll är absolut inget undantag! Vi borde vinna kvällens match men då krävs fokus och att vi sätter lägena vi får. MEN, trots att en vinst är viktigt så måste vi komma ihåg det viktigaste som Tommy ofta tjatar om, att ha kul! Har vi kul, vilket vi hade förra söndagen, är vi också riktigt farliga!
 
 
Det är oklart vilket lag vi har, hur många vi är och om det kommer bli fler otippade comebacker, vill ni veta svaret ska ni infinna er på Bergvallen ikväll kl 17:30!
 
När ska dom här stjärnorna göra comeback?
Och den här pinglan?
Eller kanske damen med det mycket pedagogiska hårbandet?
Och framförallt, vår egen (riktiga) lagmorsa och korvgrillare?
 
Se till att ladda ordentligt nu och kom taggade, det är kul att spela match!
 
/Sjösvärd
#1 / / Erika :

Jag är med o krossar zeros i helgen om Tommy tillåter mig (eller Roger har jag förstått att man ska fjäska för)