Inför Malmslätt hemma

Malmslätt alltså. De ligger på toppen i tabellen men det är endast målskillnaden som håller oss isär. De har precis som oss vunnit alla sina matcher utom en, matchen mot Boxholm där det blev lika. De är ett lag som skriver matchreferat, vilket gillas! Men två matcher saknas däribland Boxholmsmatchen. Varför? Gick det så dåligt att de skäms och inte vill lägga upp det i cyberrymden så att alla kan läsa? Eller vad är det som de inte vill berätta?

Utifrån det som jag har kunnat läsa på de tre andra matchreferaten så kan jag konstatera att de tycks vara lite som oss; kan spela riktigt elegant fotboll men ibland funkar det inte bara och bollen vill inte alltid in. 

 bild från Mamslätt-BIF matchen förra året som BIF efter mycket om och men till slut tog hem!

Första matchen tycks på referatet ha varit en match utan några som helst misstag för Malmslätts del men jag vet inte, den där som skriver referaten har kanske förskönat det lite? Jaja matchen var i alla fall mot Kisa/Rimforsa och den slutade med 3 mål fram och 0 mål i baken för Malmslätt. 

Andra matchen spelades mot Östria/Lambohov. Malmslätt tycks ha haft det lite tufft i första där det i halvtid stod 1-0 men när domaren blåste i pipan efter yttligare 45 minuter hade 6 mål till kommit in i nätet och det slutade alltså 7-0 till Malmslätt. 

Tredje matchen spelades mot Lotorp och där tycks de precis som oss ha haft lägen men inte riktigt målen. Men det slutade 4-2

De andra två matcherna är alltså inte dokumenterade på Malmslätts sida MEN, vi hade en person från spionligan på plats under Zeros-Malmslätt matchen. Denna hemliga person avslöjade för oss att Malmslätt ser farligare ut på tabellen än vad de egentligen är. Deras farligaste vapen är enn snabb forward, men där har vi en stabil backlinje, och de är relativt farliga på fasta situationer så där får vi vara beredda. 

Vi ska imorgon se till att göra en match i klass med första halvlek mot Lotorp och tagga till ordentligt för när vi spelar vårat spel så kan ingenting stoppa oss! Bloggen hoppas även på att ströistävlingen börjar tas på allvar. En riktig solklar kandidat sökes imorgon!

Saker att se fram emot:

  • Ellen Fasth skall göra sin comeback på morondagens match! Härligt att se att du är tillbaka och nu förväntar vi oss en kanon start med minst 1 mål!
  • Vi är minst 3 avbytare sades det på torsdagsträningen, härligt, då är det bara att jobba järnet! 
  • Vilken Rogga Nilssonär  bäst? BIF-Rogga eller MAIK-Rogga (Jag tror 100% på våran, BIFare) 
  • Och sist, men absolut inte minst, så får vi nog se fram emot en riktig rysarmatch. Kampen om toppen!
 
OBS imorgon kommer VM-tips att börja säljas. Finfina priser till de TRE som tippar bäst så ta med ett gäng tips hem och tipsa på!
 
Alltså: 
Match mot Malmslätt
imorgon, söndag 25 maj
Klockan 18.00
och som vanligt: Be there or be square
 
Glöm inte att dricka mycket vatten idag tjejer trots att solen nu försvann för det verkar bli en varm dag även imorgon!
 
/Melander
#1 / / Sjösvärd:

Haha, ofta två rogga nilsson! Inget snack om att vi har den bättre av dom :)