Inför BIF vs Lotorps IF

Det blev alltså jag som fick äran att snoka omkring lite inför kvällens match som spelas borta i Lotorp (jag antar att Lotorp även är ett ställe där man kan bo?) kl 19:00 ikväll. You know the drill, BE THERE OR BE SQUARE!!! Som alltid är det viktigt för oss att ha våra trognaste suportrar på plats när vi spelar på bortaplan, men jag är inte orolig för att ni inte kommer komma (ni vet vilka ni är).
Delar av förra årets trogna supporterklubb
Känner mej lite som en svikare eftersom jag måste jobba och därmed inte kan va med ikväll... Men har passande nog dragit på mej en förkylning så det kanske var meningen även om det suger asmycket. Dessutom har Millan kommit tillbaka från sin semester och Ida verkar vara redo för spel så det blir lite +/- 0 jämfört med förra matchen!
På tal om att Millan kommit tillbaka så hade vi träning igår! En kul träning med mycket spel och olika övningar. Tänker speciellt på en övning där Millan fick visa upp sin fysiska status genom att springa fram och tillbaka i mitten av en halvcirkel där vi andra skickade in bollar som hon skulle lägga på mål. När Millan gjort sin runda var övningen över. Sneaky av Tommy som enligt han själv ville "kolla Millans fysik efter semestern", helt klart ett straff för att hon åkt bort och missat en match. Lina din lilla lyxlirare, om du får tid över mellan sol, bad, kryssning, drinkar, ridning och badande i regnskogsfloder och läser detta, ha i åtanke att du totalt missat TVÅ matcher när du kommer hem igen... Millans "straffrunda" såg rätt svettig ut så tänk på detta när du sitter på planet hem från Miami, var det värt det??? För att inte tala om Erika som tänkt åka till Afrika i en evighet, det blir intressant att se hur det blir när du återvänder! ;) Låter kanske lite som att vi är bittra på att ni lyxat och haft det gött men nej nej, allt handlar egentligen om att vi saknar er och behöver er i laget!
Kom hem snart!!
Så nu var det avklarat, kanske dags för fokus på kvällens match. Vilka är då Lotorp? Har inte den blekaste faktiskt! Vi har däremot en i laget som sitter på lite information och ska man gå på vad hon säger så är Lotorp ett riktigt köttar lag, nästan värre än Boxholm om dom är på det humöret! Låter kul tycker jag, blir ännu mer irriterad på att jag inte kan va med! Men, när vår källa mötte dom var det alltid i riktigt laddade derbyn vilket säkert höjde ribban för fult spel ett antal nivåer. Kontentan av detta? Jo, att vi ska vara beredda på ett köttigt, fysiskt lag som vi absolut inte ska underskatta, men samtidigt se det som att det kommer bli en kul, jämn match med närkamper och förhoppningsvis rent spel! Det gäller att alla står upp för laget och inte är rädda för att gå in ordentligt i närkamper!
När jag googlade på Lotorp hittade jag lite intressant historia på Wikipedia:
Tre gånger i högsta divisionen, inte illa för ett bonnlag! (Nu är ju inte Wikipedia en godkänd källa, men alla vet att man anväder det ändå).
Lotorp har dessutom tydligen två lag, ett A- och ett U-lag. Grejen är att båda lagen spelar i samma division, men i två olika serier. Vi har U-laget i våran serie men eftersom U-lagets match är ikväll och A-lagets på söndag kan de mycket väl komma med en del A-lagsspelare. U-laget har i bagaget en vinst mot Ljungsbro med 4-1 och en förlust mot LiU med 4-2. Spontant känns det som att vi borde kunna stå upp bra ikväll, vi måste bara hitta vårt spel, ta det lugnt och inte slarva bort passningar och målchanser, då blir vi farliga!
En liten påminnelse till samtliga spelare, bloggens redaktörer har haft problem med att utse en ströis i de matcher som spelats hittills. Detta är en stor besvikelse eftersom ströis är en fin utmärkelse som man får om man gjort det där lilla extra på plan (inte något fult eller oschysst). Hoppas på bättring ikväll, det står ett fint pris på spel!!!
Hoppas nu att skolan bjussar på pasta/att ni som arbetar har fyllt matlådorna med det och att ni tagit till er Tommys uppmaning att dricka vatten under hela dagen! Chips och fredagsmys får ni vänta med till ikväll när ni tagit hem segern! Till sist vill jag bara önska er lycka till, ni är bäst, se till att visa det ikväll!
/Sjösvärd