Tips och andra mysigheter

Nu är det dags. Nu kommer ni få reda på vem som får de åtråvärda 740 riksdalerna. Men varför har det tagit så långt tid? Det var ju mer än 1 vecka sedan som sista matchen spelades, är vi så dåliga på att räkna ihop? Nej, vi visste redan i måndags vem som hade vunnit men drog ut lite på det, dels för att göra det spännande och dels för att vi ansåg att det förtjänade ett inlägg utanför matchinläggen och behövde då vänta på Sjösvärds vackra inlägg.
Men så hände något. Något som gjorde väntan på inlägget lite längre men en annan väldigt lång väntan fick ett slut. På midsommaraftons morgon åkte fd.Preggo in till sjukhuset och klockan 12.26 föddes våran yngsta supporter, lilla Noel. Eller inte allt för liten direkt. Morsan har gött honom ordentligt under graviditeten, en 53 cm lång och 4230 g bebis gömde sig där inne. 
 
Jag är helt övertygad om att Noel kommer bli bortskämd med kärlek och glädje. För att citera Sjösvärd: "Han kommer garanterat bli super bortskämd, förutom alla släktingar har han ett helt lag som kommer skämma bort honom."
Eh, jaa! Han kommer säkerligen styra och ställa med oss alla och få det toppen! 
Vi vill alla hälsa dig Noel välkommen till världen och önskar dig ett underbart liv fyllt med fotboll, vilket jag lovar att du kommer få för du har världens bästa föräldrar!

Okej nu till det som kanske inte känns lika viktigt längre efter detta. Men i alla fall: tipset.
Det har varit mycket hopp fram och tillbaka. Både SS och Lasse Ellbrant har varit med i kampen om toppen under hela vårsäsongen. Fram till och med Ljungsbro så hade båda två alla rätt. Men där sprack det för en av dem. SS svek oss och höll på Ljungsbro och där förlorade hon en poäng. Lasse stod ensam på förstaplatsen. MEN sedan kom matcher mot Malmslätt, Kisa/Rimforsa och LiU och när de var spelade hade SS kommit igen. Båda hade vid den tiden 2 fel på hela tipset. Men så kom det in en joker. En vid namn Irma Fackler hade klättrat sig upp och delade nu ledningen med Lasse och SS. Nu var det spännande. Inför sista matchen hade två av dessa satsat på vinst och en på förlust. Antingen skulle SS och Irma få kämpa om vinsten med utslagsfrågorna eller så skulle Lasse kamma hem det på vår bekostnad, dvs en förlust för BiF. 
Självklart kunde vi inte låta det ske. En förlust det sista vi gör innan sommaruppehållet? Skulle inte tro det va? Det blev en vinst. Nu var det alltså Irma eller SS. Vem hade mest rätt på de tre utslagsfrågorna?
  1. Hur många mål lyckas vi göra?
  2. Hur många mål släpper vi in?
  3. Vem blir vårens ströis?
Det var jämnt. Ruskigt jämnt men det blev till slut 2-1 i utslagsfrågorna. Det visade sig att den som låg lite lågt i början och kom in i slutet hade lyckats. Irma är nu 740 kronor rikare! Stort grattis önskar vi på bloggen dig. Och tack till alla andra som har tippat och stöttat laget!
 
Ni som blev besvikna över att ni inte vann, tänk på att ni fortfarande har ett tips kvar! 
Där har det länge varit några som kämpat om toppen i VM-tipset men en person har nu dragit ifrån. Cecilia Nilsson ligger i topp med sina 9 rätt. Jag skulle vilja skriva "tätt följd av" men det finns ingen som har 8 rätt men det finns däremot tre stycken som har 7 rätt: Daniel Söderqvist, Niclas Nyberg och Hans Karlsson. Några få har 6 rätt och sedan kommer en hel radda på 5 rätt. 
Så vem vågar utmana Cecilia? Det återstår att se!
 
 
Glöm inte bort såhär i sommartiderna att det är träning imorgon, tisdag! 
Tack och hej leverpastej
 
/Melander
#1 / / Seasword d:ä:

Mycket bra skrivet som vanligt Melander d:y! Jag saknar dock en liten men ack så viktig detalj... Vem blev vårens Ströis?

#2 / / Melander:

Ber så hemskt mycket om ursäkt Sjösvärd d:ä för den missen!
Enligt mina beräkningar blev det en delad första plats. Lollo, Ebba, Sjösvärd, Carro, Lina och Erika har fått varsin men det är SS och jag som har lyckats skrapa ihop 2 st var!

#3 / / SS:

Först å främst, Grattis till den söta Noel!!
Å andra, Fan! Trodde pengarna va mina. .. haha