Inför vårens sista match

Det var länge sedan sist nu! Så vad har hänt? Ni som följer oss på instagram (borensbergsifdam)har blivit lite uppdaterade. Det har varit födelsedagar i mängder, SS och Lollo har skirvot klart sina tentor och det har varit nationaldagen. Hur firas detta bättre än med Lotta Ellbrants underbara jordgubbstårta?
 
Som ni alla antagligen vet så har även FotbollsVM dragit igång och därmed är alla tipsen inlämnade och ni alla fantastiska supportrar och alla i laget har totalt köpt 65 tips! Det innebär att det är lite mer än 800 kronor i förstapris, nästan 500 kr i andrapris och 325 kr i tredjepris!
 
 
Men lite om matchen:
Nu är det alltså dags. Sista matchen innan sommaren tar vid. Matchen som avgör vem tipsvinnaren är. Matchen där vi ska få möta en ex BiFare. Jaa ni läste rätt. Trots Preggos hot i senaste inlägget så har Jenna bestämt sig för att vara med. Vad ska man tycka om det? Svek? nej jag skulle snarare säga att det gör matchen mer intressant och rolig. Nu kan vi visa Jenna att hennes byte var helt fel ;)
Jenna efter dagens match när hon längtar tillbaka till BIF
 
 Som vanligt har jag försökt snoka fram lite fakta om motståndarlaget och som vanligt har de inte mycket att komma med. Inga vackra skrivelser efter matcherna men några mycket korta inlägg inför mathcerna men där står det mest vilka som kommer vara med. Istället har jag fått ta en ordentlig titt på vad tidigare matchers resultat säger. Zeros är ett lag som det tycks ha gått lite halvtaskigt för. De har vunnit 2 matcher (Östria och Ljungsbro) och spelat 1 lika (Boxholm). Alla deras matcher har varit målrika, både framåt och i baken för Zeros. Det intressanta är att i Zeros inlägg inför dagens match lyder rubriken: Säsongens roligaste match. Why? Såklart är det roligt att möta oss, sveriges hetaste och bästa damlag men tycker Zeros att det är roligt att förlora? ;)
 
För övrigt har jag hört att det är läge att skjuta mycket på mål idag vilket faktiskt gick väldigt bra på torsdagsträningen! Hoppas på att det var vändningen så att bollen sätts på mål idag! 
 
Dagens bortfall (som jag vet)
Caroline Abrahmasson har åkt iväg på semester till Kreta. Semester?? Du kunde inte väntat till efter att alla matcher var spelade? Nu är den där jäkla mittbackspositionen tom igen ju och vem kommer få spela där? I torsdags var det jag som skulle få äran(?) att ta den platsen men det kan mycket väl ha ändrats
 
Emilia Tilly sa i torsdags att även hon kanske skulle vara borta men att hon kanske skulle hinna hem. Åter igen det där kanske hinna hem det är inget alternativ antingen hinner man eller så får man se till att hinna ;)
 
För alla er som har hört något om att den viktiga matchen (föräldramatchen) ska spelas på tisdag så måste jag göra er besvikna. Herrarna har match då, och deras match var tydligen viktigare, och det har ännu inte kommit fram någor annat datum men jag kan lova att det inte kommer gå i glömskan. Rogga har som vanligt taggat hela året på denna match där han mest brukar visa sina nya tricks istället för att faktiskt försöka vinna matchen haha
 
 
Men vi ses väl idag? 
motståndare: Zeros
var?: Z-parken 
när?: 17.00 
 
Jag hoppas på en grym inställning och riktigt fint spel. Det är sista matchen innan uppehållet. Nu ger vi järnet!
 
 
/Melander
#1 / / Jenna:

Ni är inte lite katiga ;) grattis till vinsten :)