Inför LiU hemma

Intensiva dagar såhär i sommartider.
På tisdag är det återigen dags för match och det är inte vilken match som helst, det är den matchen där vi måste visa att vi kan spela elegant fotboll och inte bara vinner på tur. Det är matchen mot LiU som vi pratar om mina damer och herrar! Ett möte som utspelade sig för ca 6 veckor sedan men då på bortaplan. En match där vi vann men jag kan själv säga att det inte var en helt rättvis vinst, (men om de slarvar bort sina lägen så får de skylla sig själva). En match där vi hade ribborna och stolparna på vår sida. Nu är det samma möte men jag skulle tro att LiU är dubbelt så taggade denna gången vilket innebär att vi måste tagga till ordentligt och göra allt som står i vår makt för att spelet ska fungera och att skotten ska sitta rätt.
 
LiU, de är inte helt ofarliga utan snarare tvärtom. De än så länge skyttedrottningen i sitt lag som har gjort dubbel så många mål som vår skyttedrottning Sjösvärd med 4 mål. De verkar ha kommit upp sig ordentligt och de vann i sitt senaste möte mot Malmslätt som nu alltså har förlorat sin första match. Men detta har resulterat i att LiU har klättrat sig upp till första platsen med 6 vinster och 1 förlust och vi har trillat ner till tredje plats, men detta ska ändras på imorgon! 
 
 Kanske att dessa skor ska visa vad de går för och börja goala lite?
 
Jag vill lägga till att vi har trillat ner till tredje plats även inom publikligan med Malmslätt i topp och Boxholm därefter. Därför behövs DU. Kom och kika på fotboll en tisdag, lägg undan plugget eller kontorsarbetet och pallra dig till Bergvallen klockan 19.00 för att heja fram Sveriges bästa damlag till vinst!
Helt enkelt: BE THERE OR BE SQUARE!


(saknar de obligatoriska hundbilderna från förra året, var har de tagit vägen??)
 
Vad jag har hört från en ganska så säker källa så kommer vår vänstermitt att vara frånvarande även imorgon. Lollo har nämligen två tentor denna vecka vilket har medfört en och annan hets-tweet på twitter och ett x antal timmars plugg. Giltigt skäl till att vara borta? Kanske..? Men hon har nu lovat att inte slänga in massa mer onödiga tentor när vi har match, sånt alla borde ta hänsyn till!
Men frågan är då om våra nygamlingar Hermansson, Emma och Virre kommer att få vara med istället eller hur det ser ut med lag. Jag har ingen aning faktiskt, det visar sig återigen på samlingen!
 
Sedan kommer den punkten som vi alltid tjatar om: Ströis.
 Det var såå härligt att efter matchen i söndags kunna sitta och diskutera fram vem utav alla som skulle bli ströis då det var flera som utmärkte sig! Bloggen hoppas att detta var början på en ny era, där ströis inte är en utmärkelse som ges ut bara för att vi måste utan för att någon har förtjänat den! Med andra ord; vi hoppas på en tuff match med ordentlig press och många snygga glidtacklingar då vädersajterna lovar regn tills imorgon eftermiddag! För er som undrar hur en ströis kan se ut så har vi här bildbevis på Annas knä med dobbar och allt inpräntat (men det var inget fult spel enligt domaren)
 
Vi hoppas självklart inte att ni ska bli skadade utan ströis kan självklart delas ut utan att ni drar på er massor med sådant!

Se till att dricka, äta och sova ordentligt så ses vi på planen imorgon tjejer!

Det är nu vi spränger gränserna                                                                                                                      
~Pia Sundhage
 
/Melander
#1 / / Sjösvärd:

Alltså pia sundhage <3 bra bloggat mellis, hundbilderna måste vi bättra oss på!