Fake it til you make it

Jahopp, kunde visst inte gömma mig längre utan nu blev det min tur att blogga igen! :)
Typiskt att jag fick en såndär match när regnet öser ner så jag inte skrivit några anteckningar alls och kollar man på ÖFFs sida så får man inte mycket hjälp om matchen heller, ni inser kanske att det här inlägget kommer spåra mer än vad något av dom tidigare gjort? ;)
Inga nya bilder tog jag heller utan det blir att leta fram gamla godingar i arkivet :P
 
Vi mötte alltså återigen LiU, denna gång hemma. Vi valde att bjuda på ihållande regn under hela matchen för att maxa våra chanser till vinst (alla vet ju att regn är BIFs bästa match-väder) och visst spelade vi o ägde bollen typ 80% mer än vad vi lyckades med på Stångebrofältet, dock så har även dom "yngre" nu förstått att det är meningen att vi ska sumpa/va otroligt inefektiva när vi kommer i närheten av motståndarnas mål så det där med att göra mål är vi lika bra (läs: dåliga..) på som tidigare år tyvärr...
 
Men med tanke på hur stabilt vårt försvar och sista utposten SS är så behöver vi ju som tur är inte förlora alla poängen utan bara två ;)
 
 
Det märktes tydligt att det va riktigt Ströis väder och inställning på alla! Sjösvärd spännde upp sig sitt bästa och gick hårt in i alla närkamper och glidtacklade så man nästan fick en lyckotår i ögat men inte räckte det till ströisen när man har en galen Melander brevid sig som va överallt, glidtacklade på allt och alla och körde bicicletas både i eget och motståndarnas straffområden och överallt där emellan, någon verkar hittat formen lagom till sista och viktigaste matchen (Zeros 15 kl17, z-parken, missa INTE)
Tummen upp för Melanders form och inställning! Bara följa på och köra fullt nu sista innan sommarlovet :)
Mer om matchen. Tyckte alla gjorde en väldigt stabil insats och kämpade på! SS ökade på spänningen med lite bollar som studsade hur dom ville och lite farliga utrusningar men med nollan intakt så kan man ju omöjligt ha gjort en dålig match! Lina och Carro i mittförsvaret styrde, snodde bollar och startade anfall med perfekta uppspel både längs kanter o mitten!
Thilda och Lisa stängde igen kanterna på ett föredömligt sätt och gjorde jobbet för innerbackarna väldigt lätt, medan motståndarna fick jobba arslet av sig för att komma runt!
Innermittarna har jag redan nämt så då behöver inget extra (dom blir så jäkla kaxiga då..) men yttermittarna Millan och Jojjo och den offensivare innermitten Ellbrant förtjänar att få lite beröm allt oxå, blev mycket löppningar utan boll på kanten och Erika fick kämpa stenhårt för att hålla kvar bollen när stora starka LiUspelare kom o tryckte till. Påtal om Millan så hade hon matchens hetaste läge när hon skruvade en hörna som målvakten lyckades tippa upp i ribban med minsta möjliga marginal....
Sen har vi ju duracellkaninen Linnéa längst fram som springer på alla bollar och vinner tillbaks bollar som vi förlorat, sjukt jobbigt ser det ut (iofs tycker jag alltid det är jobbigt att springa :P )
 
Sen när några av förstålig anledning behöver byta så har vi ju en laddad bänk som alltid är hungriga att få spela, söndagens bestod av Ebba som fick gå in på forward platsen o trycka ner lite LiU försvarare som hämd för all skit Erika o Linnéa fick ta innan. Wilma fick komma in på vänsterbacken och ta hand om lite löpningar som inte ledde till särskilt mycket för hon oftast va snabbare än yttern.
Effektivast från bänken va ändå Sofie som byttes in efter några ordentliga uppvärmningsrundor, tog tre fyra maxlöpningar, riktigt bra, som skapade en hel del framåt men sen efter fem minuter kommer ut till bänken o kraxar fram " jagh... måssshte... bytha... astma..." inte så mycket för Tommy att göra än att slänga in Jojjo Sofie hinner återhämta sig. Efter en tio minuter eller något görs ett nytt försök att slänga in Sofie den här gången funkar det några minuter mer iallefall och några löpningar mer men sen va det en smäll mot revbenen som satte stopp så det blev ännu ett byte... Och folk påstår att hästfolk är så tuffa...HAHA Bullshit! ;)
 
 
Ingen hund fick följa med på match i söndags va jag såg... fy va elakt! Finns ju inget roligare än att kolla på BIFs damlag! Nästa match ska iaf Tuss få se! (om inget "oväntat" händer innan dess)
Sjösvärd (d.y och d.ä.) varför finns bara en bild på Freja på bloggen?? stackars.... ;)
 
Korven i söndagens match får ni alla dela på, en liten tugga var (Linnéa sist annars räcker det aldrig till alla) ;)
 
Äsch nu orkar jag inte hitta på mer, snabb sammanfatning med det viktigaste: 0-0, LiU, bättre än bortamatchen, Melander ströis, bra match från spelarna men väldigt målchansfattig så tråkig från läktaren (kan ev vart regnet som drog ner betyget, underbart att spela i inte lika mysigt att titta på fotboll i...) Hundarna saknas, hästfolk är inte hårdare än fotbollsspelare!
 
TIPS-UPDATERING INFÖR AVGÖRANDET PÅ SÖNDAG!
Inför sista matchen mot Zeros har vi tre stycken på lika många rätt i Tipset med endast två fel var, mycket imponerande! Irma Fackler och Anna SS hoppas att vi plockar hem alla tre poängen så utslagsfrågorna får avgöra vem av dom som vinner! (sjuukt spännande) Medan Lars Ellbrant sviker oss och har kryssat en Zeros vinst... (inte konstigt han tyckte det va okej om Svikar-Jenna väljer att spela ändå, trots allt...)  
Ni har gissat så bra i år så det kan bli en hel hög med tvåor! Väldigt viktig match har vi att se fram emot söndagen den 15e klockan 17.00 på Z-parken iallefall! Ett kryss skulle ju vara mest opassande, det är ett som är säkert, då får jag problem... ;)
 
Sen har vi ju lite VM-tips ute för försäljning just dom måste vara inlämnade till Melander (eller medskickade till) innan träningen är slut Torsdag 12 juni (20.30)
Du skulle bara våga spela, ska jag skicka Emma på dig så du får spendera födelsedagen i plågor av alla blåmärken ;)
 
//Fisk, Fiskis, Preggo, Erika nr 1 eller Erika (välj vilken ni vill)
 
#1 / / Erika:

åhh va skum texten valde att bli.... vi måste byta design snart igen, såhär kan vi inte ha det! :P