Inför Malmslätt borta

Då var det dags att möta serieledarna ännu en gång. Denna gång på bortaplan och mot ett Malmslätt som det inte gått så bra för under de senaste matcherna, de har vunnit, men inte med allt för stora marginaler. Så om vi spelar sådär megabra som vi gjorde mot Lotorp och ÖV united och bara pangar in mål efter mål samtidigt som vi snor ifrån dem bollen redan i mitten så bör vi ha ett järngrepp om matchen.

Jag har inte en susning om vilket lag som vi kommer komma med utan hoppas snarare att vi har ett lag överhuvudtaget, börjar bli lite knapert nu men hoppas på att Rogga har fått ihop det! Det jag vet är att vår ena mittbackshälft har en rätt så rejält svullen fot efter att ha stukat insidan av foten, men när jag träffade Carro i fredags så verkade det som att det har blivit lite bättre än i måndags i alla fall så vi håller alla tummar för att det ska fungera! 

 

Förra gången vi mötte Malmslätt blev det förlust med 1-3 och om jag minns rätt sä var det inte heller en utav våra bästa matcher direkt. Ingen ordentlig press och ingen som var speciellt hungrig på boll. I andra halvlek tog vi lite mer tag i matchen men det var fortfarande inte målhungrigt. 

Senaste matchen Maik spelade var mot Zeros där Maik vann med 3-2. Enligt Lina som pratat med Jenna så ansåg Jenna att det lika gärna hade kunnat vara Zeros som vunnit istället. Medan Maik skriver att Zeros för visso låg på och kämpade järnet men aldrig riktigt var nära att kvittera och att det var rättvist att Maik vann. Jaa det är lite svårt att avgöra trovärdigheten i de två uttalandena då de båda antagligen är vinklade men hur det än är så ser det ut som att chansen att vinna är relativt stor om vi bara orkar kämpa järnet hela matchen. 

Jag vill även passa på att på Sjösvärds vägnar be om ursäkt för missen i senaste inlägget här på bloggen. Ingen korv och ingen ströis. Hon har nu lovat att på något vänster kompa upp det i inlägget efter dagens match, så nu hoppas vi på något fenomenalt!

 
Det nödvändigaste ni behöver veta:
 
Match ikväll 18.00
Men vart då? Joo i Malmslätt såklart
Jasså, och vad ska jag som supporter göra? BE THERE OR BE SQUARE
 
Malmslätt har alltså än så länge bara förlorat en match så idag ska vi ta ner dem på jorden igen! 
Det är nu vi spränger gränserna

/Melander
#1 / / Sjösvärd:

Pizza till alla! Hoppas du tycker att jag kompenserade det hela med mitt fenomenala inlägg ovan!