Inför Lotorp hemma

Efter senaste matchen så hoppas man ju bara på att det fortsätter i samma riktning och att vi inte går ut med allt för stort självförtroende så att vi ställer ut skorna utan vi måste fortsätta kämpa. Idag står Lotorp på planen som motståndare. Senaste matchen mot Lotorp var ett typexempel där vi ställde ut skorna i andra halvlek efter en fantastisk första halvlek. Detta ska vi göra allt i vår makt för att inte upprepa.

Senaste mötet var alltså en borta match inne i Lotorpsskogarna där det var dyngsurt och tugnt att springa men vi visade på en bra första halvlek där det började visa sig att vårt spelsystem fungerar riktigt bra om man bara vill. Andra halvlek var som sagt inte något att hänga upp i julgranen då vi tappade det fina passningspelet. Matchen slutade i en 0-1 vinst till oss vilket kunde varit en hel mycket mer om vi pangat mer på mål i första men i och med att andra halvlek var så pass illa så var det på något vis rättvist.

Inför dagens match har jag försökt leta reda på lite info om Lotorp och har fått ut att de tycks vara knapert om folk då det bara står 11 pers i laguppställningen. Det att Lotorp A har match dagen efter och hade match i onsdags kan vara en orsak till det, att de inte vill slita ut A-lagsspelarna i B-lagsmatcherna. I don't know, maybe. I alla fall så bör vi orka mer än motståndarna idag vilket vi måste ta till vara på.

Det ser ut att bli ett härligt fotbollsväder för oss spelare i alla fall, el publico bör kanske ta med ett paraply eller så. Lite regn innebär lite härligt blöt fotbollsplan vilket i sin tur innebär en helt fantastisk dag för glidtacklingar och ströisjakt!

Trogna supportrar i regnet

Hoppas ni är taggade för höstsäsongens andra match, nu ska vi visa vad vi går för!
klockan 18.00
Bergvallen
Supportrar ni vet vad som gäller:
BE THERE OR BE SQUARE!

Värt att nämna är att under torsdagensträning befann sig morsan Erika på träningen där hon rullade lite boll, vann varenda match, missade inte en boll när hon stod i mål och missade sin straff. Härligt att se dig tillbaka. Tyvärr tror jag inte att vi får se henne på planen ikväll då hon påstod att hon behlvde ta hand om Noel, tydligen kan ingen annan göra det, men snart hoppas vi på en matchklar Erika igen!

Just det, något att se fram emot:
Efter matchen kommer en, eller om det blev två, ny(a) bloggare att träda fram och skriva om matchens ljuspunkter. Missa inte det!