Inför höstsäsongens första

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS!
På söndag smäller det. Då är vi tillbaka på planen för att kicka igång seriespelet igen! 
Men vad har hänt under sommaren? Joo en hel del ska jag säga er.
  • Millan har spelat beachfotboll och lyckats bryta foten/tårna eller något liknande. Har fått lite olika svar på vad det egentligen var. Hur som helst hoppar hon runt på kryckor och kommer inte kunna spela på ett tag. Detta är inget som vi rekomenderar till övriga spelare utan hoppas istället att Millan ska bli kry så snabbt som möjligt igen!
  • Jaktfalk har varit iväg på alla möjliga fotbollsläger och lärt sig massor fotbollsknep som vi hoppas att nu lär ut till övriga i laget.
  • Sist men inte minst så har vi fått två nya påskrifter! Rosanna & Melinda Ackeräng var i torsdags och tränade. De påstod att de var väldigt nervösa inför första träningen vilket inte alls märkets när vi väl var ute på planen. De gjorde en strålande första träning med massor snygga löpningar och mål. Vi hoppas att vi inte skrämde bort er utan att vi får se er på fler träningar och så smånigom även matcher! Ni är mer än välkomna till laget!
 
Men åter till söndagens match. Motståndet är Östria Lambohov/Vikingstad även kända som ÖV United. De ligger för tillfället näst sist i tabellen med en vunnen match mot Ljungsbro. MEN vi ska inte underskatta dem! 
Senaste matchen mot dem vann vi med 3-1, vilket vi borde ha vunnit med mer om vi kollar på tabellen, men som vi har konstaterat förut så säger inte tabellen allt. 
uppvärmning inför senaste mötet mot ÖV
 
ÖV har inte skrivit några utförliga inlägg om matchen så jag får gå tillbaka till vår egna match som Mamman Erika skrev om. Det verkade inte hända allt för mycket under den matchen. Sjösvärd gjorde första målet. Sedan fick ÖV en frispark och då kom deras mål. Lollo sköt sedan rakt på deras målvakt. Jag kommer ihåg att Lollo inte var så himskans glad över det efter matchen då det var matchens kanonläge. Sedan lyckas Millan efter 30 minuter att kötta in bollen. Vi får sedan ett lååångt utdrag om att Tuss inte fick något vatten och i andra halvlek gör Jojjo ett mål i 75e minuten. Mycket mer kan jag inte skriva om matchen. Vi tycks ha gjort en bra insats men missat några fina chanser också. Så det som vi kan hoppas på är att all skotträning visar resultat.

Värt att nämna är att detta kommer bli Erikas sista match innnan hon drar på nya äventyr i Afrika där hon ska studera i 1 år. Som Tommy alltid säger så ska det avslutas på topp så du kan väl göra 10 mål eller något kanske? Det borde kompa upp dit bortfall lite i alla fall. 
 
Nu ska vi gå in med 100% självförtroende, 100% vilja och 100% kämparglöd. Det är första matchen på höstsäsongen, nu visar vi vad vi går för! 
Kom ihåg det som vår kära Oslovän Alma sa en gång i tiden:
Precis och det gör det hela så mycket roligare!
 
 
/Melander