the end!!

Japp på söndag är det dags för årets sista match, tragiskt men sant! Efter en bra vårsäsong har vi fallit ihop totalt nu på hösten o inte vunnit en match (fast vi fick ju tre poäng på WO i förra matchen av Malmslätt...) enda matchen vi tagit poäng i är den mot MAI hemma som vi tappade till 3-3 i slutet... :/
Meeeeeen på söndag då jäklar! Sista matchen, Boren, inget att förlora, bara ut o ha fruktansvärt skoj o kötta sönder allt, vi har ju flera månader på oss att läka ihop igen sen :)
 
Jenna har sagt åt mig att uppdatera lite i tips-duellen: en ensam hen har fem rätt och  två st på fyra rätt och alla tre har tippat Boren vinst så vi har ju en lycklig vinnare som vi förväntar oss kommer o kollar matchen så priset kan mottagas :)
Tipset utropstecken går ju helt klart till den person som inte tippat ett endaste rätt...!!!
 
Vi kan redan nu (tror o antar jag) kröna Ellen till årets stjärligavinnare! Den lilla sparven som aldrig gör en dålig match o bara kör på 100% alltid, sjukt grym! Grattis!!!
 
Årets Ströis däremot är inte riktigt klar då vi har två st på tre utmärkelser (Emma o Hermansson) o då dom båda jobbar så bjuder dom ju in Ellen att vinna (delad) även denna kategori, även Lina står på två men hon kan heller inte vara med så det står mellan dessa tre! Om nu inte ströisjuryn bestämmer sig för att något i söndagens match är värd två ströisar... (japp jag är i juryn o vill vinna...)
 
Så på söndag jäklar ska Boren få känna på hur grymma Borensbergs damlag verkligen kan vara!! Torsdags träningen bådar verkligen gott för det iaf, bästa träningen i år kanske?? ;)
 
Bjuder på lite bilder för att jag kan typ bara :)
 
Borenspelarnas benrester efter matchen på söndag??
 
 
Ida äter som vanligt... Morsan ser ut att njuta oxå! Inte helt fel med pizza! ;)
 
Ellen har hittat sitt fina svettpannband, kan vi kanske få se det på på söndag?? bloggen håller tummarna för det iaf!!!
 
Åtvid körde förbi Boren nu i senaste omgångarna, vi räknar med att dom lär göra allt dom kan för att ta tbx den på söndag o då deras a-lag har match imorgon så kan väl tänkas att några "a-lagsspelare" är med mot oss på söndag, ännu bättre anledning för oss att visa hur jäkla grymma vi kan vara!!
 
Nä nu ska jag kolla lite Greys så jag är uppdaterad när det börjar nästa vecka igen, om någon nu va intresserad av sådan nödvändig information!
 
VILL HA SÖNDAG NU!! SÅ JÄKLA KÖTT!!!!!
 
//ÖverladdadotaggadköttsugenFISK!