Mot smultronstället

Jahopp nu blev det ett till blogginlägg av mig.. Erika passar på att berätta för mig att jag ska blogga när hon går ut i mitten av andra halvlek.. Tack vännen ;)
Så till matchen, Söderköping/Ringarum står för motståndet i vad vi väntar oss bli en tuff match mot serietvåan. Vi börjar i alla fall bra och sätter 0-1 ganska tidigt i matchen, det känns bra och vi spelar oss fram och skapar chanser men lyckades inte få in den där jäkla bollen!  Hade livet varit rättvist hade det stått 0-3 till oss i halvlek.
Istället går vi ner oss lite efter ett mål av sörping och i halvlek står det 1-1. Andra halvlek är inte så mycket att kommentera, dom får in två skit mål snabbt efter varandra o vi va borta. Vi borde ha vunnit men resultatet står sig matchen ut och det blir förlust med 3-1.
Matchens största nono är att Ebba med 1 1/2 minut kvar av matchen skadade sig i vänster knä. Vi hoppas att det inte är något allvarligt och att du är tillbaka till nästa match. Igårkväll sprang hon omkring på träningen så det verkar vara okej med knät, skönt!

Matchens stjärnor
3st Ebba, vad mycket stryk du får ta där framme men vad bra du gör det!
2st Ellen, du vet varför!
1st Melander, du slutar aldrig springa! Sånt gillar vi!

Värt att nämna var att Sargen gjorde ett gästinhopp som målis, det gjorde du bra! Vi hoppas att vi får se dig i målet någon mer match! Även flickspelarna, Ebba Carlsson som fick spela från start tillsammans med Melander centralt på mittfältet, superbra jobbat!
Även Lisa Ceasar, Agnes Svensson och Thilda Runesson gör en bra match! Vi gillar när flicklagsspelarna går in i närkamperna och visar no mercy.
Det får avsluta dagens inlägg från Lollo, över till dig Fiskis!

Jag har väl inte så mycket mer att tillägga förutom att den obligatoriska Ströisen ska delas ut och den går den här gången till Ebba, inte för att hon själv gör så mycket ströis-aktigt utan för all stryk hon får där framme o fortsätter att köra även när det gör så ont o hon är så arg att det till o med kommer några tårar!! Det ska man fasen få en ströis för! (speciellt när det inte va några andra ströis-värdiga händelser i matchen)

Nu laddar vi för söndagens match hemma på bergvallen mot Linghem kl 18.00!