s.e.r.i.e.p.r.e.m.i.ä.r.e.n !!

 
Oh herregud, hur gick det här till .. Krummen gästbloggar ! Eller svikarn som jag nu kallas nu för tiden ;).

Jag tänkte mig i alla fall försöka mig på ett referat ifrån söndagens match, kan känna såhär i efterhand att jag borde varit lite mer uppmärksam på matchen.. Men hade man blivit Tips-ansvarig så hade man och det tar man givetvis på största allvar :) (tipsen ska förresten finnas hos de flesta spelare och kostar 40 kr , tipsa på.. En hel vecka kvar innan de ska lämnas in.. Så passa på för sjuttan!)

Nåja , åter till matchen... BIF börjar stabilt och det märks att det finns självförtroende ifrån träningsmatcherna (med all rätt!!), de rullar på och man kan säga att det är rätt lamt ifrån både Tallbodas och BIF sida.. Det där riktigt 100% 'a passningsspelet infinner sig inte riktigt (för att va lite positiv ;)). Det är ett stressat lag som gärna vill slå på ett tillslag i fel lägen. Många felbeslut som tas , gissar att det är premiärnerverna som spökar. Sedan hade vi (oj eller ni menar jag ju ;)) lite flyt emellanåt då Tallboda lyckas komma igenom benkrossar-backlinjen ett par gånger, men har för jäkliga taskiga avslut som antingen gick rätt på Alex eller långt utanför. Men BIF är inte sämre, efter en riktigt fin passning utav Sjösvärd fram till Ebba som kommer helt fri med målisen.  Då vi trodde att vi kunde gå till halvtidsvila med en stabil 1-0 ledning.. Men icke sa Nicke, tror även att här det var premiärnerver som spökar då Ebba lägger den på sidan i precis rätt höjd för målisen som plockar den relativt lätt. Men viljan finns där, det syns tydligt då det är ett tydligt fysiskt spel vi får njuta utav.. Givetvis är det Emma the killer Nilsson som står för värstingen, tror knappt hon är inne två minuter innan hon köttar över en stackars Tallbodare.. Och efter vad jag hört i omklädningsrummet efteråt lät det riktigt läskigt och de flesta trodde nog att både ett och två ben var av på den stackars tjejen! Flera sånna härliga (men relativt schysta tacklingar) vill vi se i framtiden Emma! Det är liksom halva nöjet med att se BIF's damer spela :). Flera som är flitiga med glidtacklingarna är ju Jenna (som även har fått ärva den vackraste tröjan i hela BIF , räknar med att du levererar i den ;)) och Erika Lindgren, kan vi kanske ana en internmatch i glidtacklingar här?! Hoppas det!!  Och efter den här matchen står det nog 1-0 till Jenna efter hennes fläckiga strumpor att döma. Jenna fick senare i matchen tyvärr kliva av pga hennes gamla skada, men enligt henne själv ska hon vara tillbaka till åtvid-matchen, så för er som har tippat henne som skytteliga-vinnare.. VA INTE OROLIGA!

Matchen blir inte mycket mer händelserik utan målet glider in i en liknande situation som vi hade tidigare med Sjösvärd och Ebba inblandade, förutom att den avgörande passen kom ifrån någon annan( veeeem??) och Ebba är imponerande (eller bara dumt ?;)) oegoistisk och väljer att passa Sjösvärd som enkelt lägger in den i öppen kasse! 1-0 till BIF och det är resultatet som står sig till den 90:e minuten. Man kan sammanfatta matchen som ganska trist och händelselös, men med en sjuhelsike vilja och lagmoral vinner BIF välförtjänt! Nästa match är den 1:e Maj borta mot Åtvid, klockan tre om jag inte minns helt fel? 
 
 Matchens tre stjärnor utsedda utav coach Tobbe och Rogga:
3 stycken välförtjänta till den mest stabila backen jag vet, Erika Lindgren.
2 stycken till damen som legat sjuk i en hel vecka (som en zombie, hennes egna ord) Lina Lindblad.
1 styck till Lill-Erika som kämpade som en tok där uppe.
 
Och så till den omtalade ströisen, och inte störis som en del har en förmåga att säga fel.. och inte helt oväntat tar Emma The Killer Nilsson hem årets första strööööisss!  
 
 
Mamman i laget har nog aldrig varit så snygg på bild ;D.
 
Efter att ha väntat i 45 minuter (?!?!?!?!) på att resterande bilder ska laddas upp, ger jag nu upp.. fiskis, du får fixa det ;). Bjuder på en ifrån arkivet istället, måste ju passa på nu när man har makten över bloggen ;) mohaha!
 
puss o kram skumbanan
// er Krum
#1 / / Alma:

Göööött att blogga är igång och minst sagt GÖTT med vinst! :D