Inför matchen på Cloettavallen

Så va det matchdags igen!

Ikväll möter damerna BK Ljungsbro borta på Cloettavallen kl 17.00.

Jag har inför denna match gjort ett grundligt researcharbete både genom intervjuer av spelare i andra lag som tidigare i år mött Ljungsbro och via Google. Vad jag förstår spelade Ljungsbro flickfotboll förra säsingen och i år är alltså första året som damlag. Kanske betyder det att vi kan skrämma dom lite med fysiskt spel? Målvakts-Ellen (som är bördig från Ljungsbro) har skvallrat om att det är ett snabbt och ungt lag som vi inte ska underskatta. Enligt en "summering av säsongen 2011" som man kan läsa på lagets hemsida, hade dom efter säsongen tappat tre spelare och värvat en (från Borensberg!!). Laget hoppas på att fler spelare ska komma till så dom kan spela i damlagsserien nästa säsong och så verkar det ha blivit med.

Ljungsbro har precis som vi vunnit en match och förlorat två. Dock har vi spelat jämnare mot dom andra lagen. En kompis till mej som spelar i LiU AIF FK sa att dom hade vunnit mot dom med 1-0 och att Ljungsbro inte hade varit speciellt bra.

Hur ska man tolka allt detta?! Många olika bud men klart är att vi inte ska underskatta dom! Jag tror att vi vinner ikväll och att målskyttet lossnar, men det krävs att alla är lika taggade och har samma inställning som när vi mötte Boren!

//Seasword