Speedway resultat "fem-etta"

Ojojoj vilken härlig match!! :)

Ojojoj va många härliga mål vi fick se! :)

Men vi tar det från början:

Klockan slog 18.00 o på mittplan så stod BIF o Linghem uppställda för att hälsa, men domaren va visst borta.

Vart är domaren??

Han lyckades hitta till planen tillslut o matchen började. Första kvarten händer inte så mycket till att börja med, mest spel på mitten o inte jätte skoj om det inte hade varit för en lång boll i 14e min som Anna ss skarvar vidare till en frispringande Melander som ensam med målvakten placerar in den ovanligt lungt o bra för att vara en borensbergs spelare, 1-0!!

Fortsatt mest spel på mitten utan några farligare chanser men efter tjugo minuter vaknar en slutkörd Tuss till liv under bänken o blir grinig o skäller på oss på bänken för att vi inte har väckt henne när matchen började...
Förlåt Tuss, det ska aldrig hända igen vet ju hur mycket du gillar att kolla på BIF-damerna!

Går till halvtid utan att det händer så mycket, 2 gula kort till Linghems spelare.

Andra börjar som första tills Amanda arbetar sig upp på höger kanten o slår ett perfekt inlägg som Melander möter med huvudet o får in fint bakom LSKs duktiga målvakt i den 58e match minuten.

Sen börjar det bara rulla på! Ebba tar bollen o driver runt sin försvarare på högerkanten o alla förväntar sig ett inlägg till Sjösvärd, men icke Ebba trycker ist upp den i krysset stenhårt. Matchens snyggaste!

Linghem reducerar till 3-1 lite oturligt, fasiken Sargen du lovade ju en nolla idag! Men vi tar dom i höst ist då :)

Vi får en frispark på höger planhalva o Krummen lägger upp bollen o drar in den i mål som vanligt! Läckert!
Någon som inte såg jätte nöjd ut där emot va Sjösvärd som nu hade ett mål mindre än krum i totalen. Börjar klaga på att hon får dåligt med bollar o jobba på...
Men Sjösvärd får sitt läge på en hörna o slår in bollen till 5-1!! Heheh det smajlet gick inte få bort sen! Lös upp som ett litet barn på julafton när hon såg att den gick in o slog hål i luften med näven! 5-5 i den interna skytteligan igen! Vem som slog hörnan? Krummen så klart!

Kommentaren från Krum efter målet: "Faaan jag trodde ju det va millan som gjorde det ju..."


Två nöjda tjejer efter matchen, 5-5 nu i den internaskytteligan! Men båda två börjar bli oroliga för att Melander har börjat komma igång ordentligt med målskyttet nu o flåsar dom i nacken med sina totalt tre mål!
Krum tror ändå hon håller undan o är vinnare i totalen sen i höst! ska bli intressant att följa! :)

Matchens stjärnor:
3 st till Virre
2st till Melander
1st till Ebba

Matchens Ströis:
Krummen som först inte kan andas i första o sen i början av andra går iväg o spyr lite o sen kommer tbx o gör en grym insats på mitten o ett mål! Hardcore!!!

Matchens bloggen-gillar:
Virre
som får en smäll på knät o riktigt ont, ligger kvar ett tag sen ställer sig upp o kör vidare som om inget hänt. Fan va det måste vara hårt att spela mot dig! :)

Matchens ordfight:
Amanda
drar igång en livlig disskusion domare till domare där det kändes som hon vinner, hon fick ju inget kort o det får man ju alltid när man går in i en disskusion o skriker på domaren ;)

Dagens dumaste:
Anna ss
som stämplar stackars Tuss på tassen så hela omklädningsrummet tycker synd om henne... Är det tacken för att hon har gått från motala idag bara för att kunna se på er spela?? Hon kommer iaf inte heja på dig mer nu Anna! :P

Fy Fasen va alla va bra idag! Så jäkla skoj att se! :D
Lollos långbollar i första hade LSK sjukt jobbigt med o borde gjorts mer mål på dom :) Millan på ytterbacken som sliter som ett djur, Krum o Lina på mitten gör livet överdjävligt för LSKs farligaste spelare.
Ja, alla är värda att nämna, bästa matchen på riktigt riktigt länge!

Krummens vader trimas av Morsan o Alma

Yeayy vi vann! Morsan o Messi

Amanda in action

Nu har vi en månads sommaruppehåll utan fotbollsträning men inte utan träning för coach Jonas har bestämt sig för att vi ska bli värsta kenyanerna o satt upp krav på vad som ska klaras av första träningen... Första gången jag tycker det är skönt att vara skadad, ja så illa är det! ;)

Så ha en bra sommar så syns vi igen på Bergvallen den 22 augusti kl 18.30 när vi möter Malmslätt
(börja hösten med två borta matcher: Västra Harg/Mantorp 12/8 och Boren den 19/8 så där ses vi ju oxå så klart ;P )

//Fiskmåsen
#1 / / Tysken:

inte nån turdag för stackars Tuss, tur att hennes favoritlag vann!

#2 / / Seasword:

Såhär, slarvar man till ett friläge blir man rätt sur o vill gärna göra ett mål eftersom man borde gjort det tidigare ;) men såklart är den interna skytteligan viktig o jag förväntar mej att krumlinde fortsätter servera mej sånna bollar! Bra skrivet förresten fiskis!

#3 / / lina:

inser hur extremt kort jag är när jag ser alla bilder. hahaa