BIF-Ljungsbro

Som sagt va mycket matcher nu, igår va det Ljungsbro som stod för motståndet hemma på Bergvallen.
 
Det va ganska slitna Borensbergs spelar som kom ut på plan till matchstart efter tre matcher på en vecka, men dom började ändå på ett helt okej sätt när Lollo efter fem minuter får bollen mitt på deras planhalva o driver ut på "fel kant" (hon ska ju spela på högerkanten inte vänster, iaf säger Jonas det!) alltså, hon driver ut bollen på vänsterkanten o rundar deras back o slår sen ett perfekt inlägg med vänsterfoten som Sjösvärd möter perfekt med pannan. PANG! rakt upp i krysset! (eller blandar jag ihop det nu??) ;)

Resten av första halvlek är, milt uttryckt, lite mindre bra från Borensbergs sida o Ljungsbro gör två mål innan den unge (95:a va fasen, känner mig riktigt gammal...) duktiga domaren blåser av för första halvlek.
 
I andra tar dom tag i spelet lite mer men kommer inte alls upp i "standard nivå" som vi i publiken (antagligen spelarna o ledarna oxå) vill se! Efter en tilltrasslad situation framför deras mål står Millan fri men fjösar fram ett fjantigt skott som Ljungsbroförsvaret hinner tbx men som tur är för Millan studsar bollen ut tbx till henne o denna gång trycker hon på ordentligt o får in bollen i målet! 
 
Sista 20min är mest kaos med chanser åt båda håll (ss hade bland annat ett skott i stolpe/ribban) Kändes som det inte skulle bli något mer mål i den här matchen så när Erika Ellbrant springer sig loss på högerkanten och har med sig två lagkompisar (kommer inte ihåg vilka..) i den 89 min så sitter Lollo o jag kvar på bänken (medans alla andra står o hoppar) o säger att det inte kommer bli mål ändå för sån tur har ju inte Borensberg. Men heter man Erika så behöver man inte någon tur då tar man bara o trycker upp bollen stenhårt i närmsta krysset skit läckert!!
Viktigast: I och med Sjösvärds mål så är det återigen lika i den interna skytteligan (6st vardera) mellan henne o Krum och Millan gick upp på delad andra med Melander på 3st vardera!
 
Jennas mål: hon får ett knappt godkänt i den här matchen, glidtacklingarna klarade hon men vart va målen???? :( dåligt Jenna, blir att ta igen det på söndag! ;)
Roligast: (hoppas inte Jonas läser det här, Stefan du skulle bara våga skvallra!!) När Millan trycker in andra målet så råkade Jonas jubbla lite för vilt med sin skadade axel o får rejält ont (snattade ipren från ljungsbro till o med såååå ont :P) o gick o grinade illa ett bra tag efteråt. Vilket Stefan utnytjade till max för att jävlas med honom (kan ha inbilat mig det men kändes mer som han försökte jävlas än hjälpa) ;)
 
Matchens trestjärnor: Då jag inte är med så mycket nuförtiden så har jag inte den blekaste om vem som får vad nuförtiden, så vore ju bra om någon med lite mer fakta kan meddela det emelanåt??

Fiskis favorit: Tar bara en sak idag, börjar bli trött ;) Lilla Ebba Collin o Lilla Erika Ellbrant som kommer in o gör kanonmatcher, tror inte Ebba slog bort en boll o tog sig förbi på sin kant typ alla gånger och Erika går in o gör det lika bra o sen det målet! PANG!! Rakt upp i krysset!
 
Så till nästa söndag önskar vi bra mycket bättre spel, piggare ben, ordentligare spel, inget slarv, enklare, snabbare! bättre helt enkelt på alla plan o fötter! ;) 
Så ska LIU få storstryk kl 16.30 på konstgräset i Ryd, så det så!
 
Krum, kycklinggrytan utan kyckling gjorde man visst inga mål på så se till att ät något annat innan på söndag (nudlar har ju funkat hela vårsäsongen, varför bryta en vinande trend??)
Ha det gött!
#1 / / Seasword:

Just nu är det lika, men på söndag ska vi se till att ändra på dom siffrorna! Det gemensamma målet är att peta ner Elinnånting från toppen i skytteligan! Sen vem som gör det är en annan fråga... ;)