Nää, enough is enough!

Precis som rubriken antyder, nu får det vara nog!

Sommaren börjar lida mot sitt slut, det är lika bra att vi inser det. Sommaren är ofta en enkel årstid med sol, värme, glass och semester för dom flesta. Man glömmer det jobbiga som varit under våren och tänker "det löser sej!". Men nu börjar tankarna om hösten smyga sej på sakta men säkert och jag tror vi är många i damlaget som känner att nu börjar det på allvar igen, den efterlängtade höstsäsongen! Sugna på att ta revansch efter en inte så jättebra vårsäsong och dessutom med ett nytt, väldigt bra tränarpar i tätet är vi mer än redo att ta oss an hösten. MEN sen kommer den lilla detaljen som alltid varit vårt största problem. Spelare. Vi som redan spelar i BIF kan inte förstå att just det ska vara ett problem! Vi är ju världens bästa gäng! Ett antal bästisar som hittar på allt möjligt skoj tillsammans och att vi dessutom spelar fotboll ihop är ett stort plus i kanten. Vem vill INTE vara en del av det? Hur kan det komma sej att VI måste jaga runt efter folk när det borde vara tvärtom, dom som jagar oss?! Jag orkar inte tjata längre, dags att få er att själva inse vad ni missar! Därför har jag bytt taktik och här kommer ett annats sorts försök att få er intresserade.


Trevligt lag söker partners

Känner du ett sug efter några som kan hålla dej varm nu när hösten börjar smyga sig på? Vill du träna men drar dej för att sitta på en cykel i en svettig lokal tillsammans med ett gäng 50-plusare som blindt lyder en 25-årig, överambitiös instruktör? Eller har du kanske alltid velat spela fotboll men aldrig riktigt fått tummen ur? Tänkt tankar som "nae, dom är för bra för mej..", "jag ska nog springa lite först så jag får bättre kondition" eller "jag känner ju ingen!"? Då är vi laget för dej!

Vi är ett gäng på 20 tjejer (när vi är ALLA) i åldrarna mellan 15-26 som söker sällskap inför hösten! Vi har ett fast jobb och relativt bra ekonomi samt bostad nära fotbollsplanen. På fritiden gillar vi att umgås med varandra, träffa nya människor, träna och laga goda middagar tillsammans. Mysiga hemmakvällar varvat med lite fest är en kombo som aldrig kan bli fel! Vi gillar att resa och har gjort några resor tillsammans, eventuellt blir det nåt äventyr till hösten när vi jobbat klart. Förhållande på distans är inga problem, många av oss bor på andra orter men det löser vi genom samåkning. Självklart betalar klubben bensinen! Dessutom har vi sponsrade träningskläder som vaktmästaren är gullig och tvättar, så det slipper man tänka på när man kommer hem!

Låter detta som något för dej? Klart det gör! Då ska du genast ta kontakt med oss på den här sidan, alternativt snoka reda på våra tränares nummer och slå dom en signal! (Det är dom som sköter det formella). Eller det allra mest uppskattade, dyk upp på en träning och säg hej!

Tränare: Jonas Adolfsson
Träningar: måndag och onsdag 19.00-20.30 (vi träffas vid A-plan lite innan) + lite tid till mys efteråt.


Vi ses!

//Damlaget genom Seasword

#1 / / lina:

haha, love it

#2 / / alma:

klockrent!